Ko med kuhanjem ugotovite, da vam manjka ključna sestavina, vas bo rešilo tole

Ko med kuhanjem ugotovite, da vam manjka ključna sestavina, vas bo rešilo tole (foto: Profimedia) Profimedia
13. 12. 2021 Promocijsko sporočilo

Tole vas bo rešilo v vsaki zagati.

Predstavljajte si scenarij: danes zvečer gostite večerjo za najdražje, svoje nakupe ste že opravili pred praznično gnečo, kuhinja je nared, da se lotite glavne jedi - vse dokler ne ugotovite, da vam manjka pomembna sestavina.

Kaj pa sedaj?

Za to vam ni treba ponovno hiteti v trgovino in izgubljati dragocenega časa, saj lahko ključno sestavino (in še kakšno malenkost za goste) naročite preko aplikacije Glovo.

Glovo je namreč aplikacija, preko katere lahko na dom (ali v službo ali darilo na naslov najdražjih) naročite sveže pripravljene obroke, darila, rože, zdravila ter male in velike nakupe iz trgovine. 

Trije razlogi, zakaj na našem uredništvu redno naročamo pri Glovo:
  • najboljše v vašem mestu: dostavljajo iz naših najljubših restavracij in takih, ki jih še ne poznamo (tako z njimi odkrivamo nove jedi in okuse)
  • hitra dostava: naročimo in dobimo v le nekaj minutah (dostavijo pa simpatični Gloverji)
  • vse, kar potrebujete: poleg hrane in pijače lahko naročimo iz trgovine, lekarne, cvetličarne in od številnih drugih ponudnikov
Mehurček “Veseli december”

V aplikaciji Glovo lahko Ljubljančani in Mariborčani v mesecu decembru najdemo novo razširitev “Veseli december”, kjer nas čaka široka izbira dostave daril in sladkih priboljškov za užitke v prihajajočih prazničnih dneh.

Popestrite zimske dni z darili in priboljški, ki prispejo naravnost na vaš dom ali v vaši pisarno, brez čakanja v dolgih vrstah. 

Preverite ponudnike v svojem mestu in naročite na glovo.si.

Promocijsko gradivo