POLNJENO MEDENO PECIVOZa 20 kosov potrebujete:• 300 g moke• 100 g sladkorja v prahu• 1 jajce• ½ zavitka pecilnega praška• 2 žlici ruma• 2 žlici medu• 1 žlico mleka• moko za model• 1 jajce• Za nadev:• 200 g slivove marmelade• 100 g sesekljanih orehovPriprava: Iz moke, sladkorja v prahu, jajca, pecilnega praška, ruma, medu in mleka zgnetite mehko in voljno testo. Zavijte ga v folijo za živila in ga čez noč postavite v hladilnik.Testo razdelite na štiri porcije in vsako na pomokani površini razvaljajte v približno 10 cm dolg in 6 cm širok trak. Sredino vsakega traku premažite s slivovo marmelado, ki ste ji primešali orehe. Zapognite s testom z druge strani in polnjene trakove premažite s stepenim jajcem. Končke stisnite skupaj.Zavitke položite v pekač, obložen s papirjem za peko, jih premažite s stepenim jajcem in jih v pečici, segreti na 160 stopinj, pecite toliko časa, da lepo pozlatijo. Pred serviranjem jih zrežite na 1 cm široke rezine.