Nov, večji in lepši Kalček v BTC Cityju že odprt pri avtopralnici in tržnici

Nov, večji in lepši Kalček v BTC Cityju že odprt pri avtopralnici in tržnici (foto: Promo) Promo
26. 5. 2017 Promocijsko sporočilo

V soboto, 27. 5. 2017, bo Kalček ob otvoritvi nove trgovine ponudil 10-odstotni popust, številne degustacije z domačimi proizvajalci in dobavitelji, in glasbeni program ob 11. uri.

Nova trgovina Kalček v BTC Cityju se nahaja na Avstrijski ulici pri avtopralnici, street food marketu in tržnici. S svojo prostornostjo svetlobo in dostopnostjo ponuja še boljšo nakupovalno izkušnjo.

Kalček je leta 1989 prvi ponudnik ekološke prehranske izdelke v Sloveniji. Kot pionir zdrave prehrane pri nas je s časom postal sinonim za zdrav in ozaveščen način življenja.

Notranjost nove trgovine Kalček

V Kalčku verjamejo, da je hrana bistveni del našega življenjskega sloga, odnosa do nas samih in bližnjih, do drugih, do okolja in do prihodnosti. Spoštovanje narave in ljudi je ena izmed Kalčkovih temeljnih vrednot.

Izjemno pomembnost pripisujejo kakovost izdelkov in kakovost odnosa s strankami, zaposlenimi in poslovnimi partnerji, kar se vidi v širini in globini ponudbe in v načinu, kako Kalček že od samega začetka podpira razvoj domačih eko pridelovalcev, med katerimi so mnogi svoje izdelke prvič predstavili prav v Kalčku.

V Kalčku dobite vse izdelke, ki ste jih vajeni iz običajnih, konvencionalnih trgovin, s pomembno razliko, da je med 4000 izdelki v Kalčkovi ponudbi 99% izdelkov preverjeno ekoloških. Tistih nekaj izdelkov, ki niso preverjeno ekološki, so na policah posebej označili.