Recept: Testo za pico iz bučk

Recept: Testo za pico iz bučk (foto: Jasmina Strasek) Jasmina Strasek
17. 3. 2014

Današnji recept je odlična ideja za hitro pripravljen in okusen obrok.

Živimo v svetu, kjer prevladuje hiter tempo življenja. Ta nas kljub vsemu vedno bolj vspodbuja, da se prehranjujemo na čim bolj zdrav način, kar pa seveda zahteva svoj čas, s katerim smo že tako omejeni. A kljub temu to nebi smel biti izgovor, da preskočimo zdrav obrok.

Spodnji recept je ena izmed rešitev, ki bi jo lahko poimenovali kar 3 v enem, saj hkrati predstavlja hitro pripravljen, zdrav in enostaven obrok, ki bo prav zagotovo podražil naše brbončice.

Recept za pico s testom iz bučk

Sestavine za testo:
  • 2 bučki,
  • 2 jajci,
  • sir (najbolje parmezan)
Priprava:

1. Bučki naribamo in s servieto čim bolj popivnamo tekočino iz njih.

2. Vmešamo jajci in nariban sir.

3. Testo postavimo v pečico in pečemo pri najvišji temperaturi približno 20 minut

4.  Za nadev dodamo poljubne sestavine.

Nasvet: za nadev priporočamo pelate, česen in origano, ki jih dobro zmešamo s paličnim mešalnikom, ter preostale sestavine kot so tuna, koruza, rukola...

Pa dober tek brez slabe vesti.

Recept pripravila: Jasmina Strašek

Izbrali smo drugačen pristop. Ga boste podprli?
V nasprotju z ostalimi mediji smo se odločili, da svoje spletne vsebine ohranimo brezplačne za vse. V času, ko je sledenje aktualnim informacijam nujno, verjamemo, da si vsak od nas zasluži dostop do natančnega in celovitega pregleda vsebin. Poleg tega pa tudi neomejen dostop do kakovostnih lifestyle vsebin.
Vsak prispevek, velik ali majhen, je dragocen in ključnega pomena za našo uredniško neodvisnost.

Podpri in prispevaj

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri