Skupina Panvita že 100 let na naših tleh

Skupina Panvita že 100 let na naših tleh (foto: promocijska fotografija) promocijska fotografija
30. 6. 2022 Promocijsko sporočilo

Spoštovanje, ljubezen in predanost do prekmurske zemlje in širše okolice je Panvito pripeljalo do častitljive obletnice. Skozi razvoj in rast podjetja so nenehno vlagali v zaposlene in pridobivanje znanja, kar jih danes uvršča na vodilen položaj na slovenskem trgu.

Slovensko meso najvišje kakovosti

Pri Panviti z inovativnimi pristopi in nenehnim razvojem skrbijo za zadovoljstvo potrošnikov. Zavedajo se, da danes kupci iščejo izdelke, ki so lokalnega izvora in to pozdravljajo. Pod blagovno znamko AVE trgu predstavljajo široko ponudbo izdelkov slovenskega mesa. S tem dosegajo svoj cilj, da potrošnikom ponujajo le najbolj kakovostno in skrbno izbrano meso. Pohvalijo se lahko tudi z najširšim, najboljšim in največjim programom za žar v Sloveniji. Vse ljubitelje žara bodo navdušili s pristnim okusom. 

promocijska fotografija

Vedno sveže

Pri svojem delovanju sodelujejo z več kot 2000 družinskimi kmetijami iz pomurske regije. To jim omogoča, da lahko končnemu potrošniku ponudijo kar se da sveže izdelke. AVE izdelki so plod lastne vertikalne verige, kar potrošnikom zagotavlja kakovostne in varne izdelke. Njihova pot od proizvodnje do naših krožnikov je kratka, kar zagotavlja največjo možno svežino in kakovost izdelkov, poleg tega pa po nepotrebnem ne obremenjuje okolja.