Storitev, ki vam prihrani, kar najbolj cenite – čas

22. 4. 2013 Promocijsko sporočilo

Nakupovanje živil v udobju naslonjača. Če sodite med aktivnejše ljudi, je vaš spisek načrtov gotovo zelo dolg. Kraji, ki jih želitevideti. Hribi, na katere se morate povzpeti. Umetnostne razstave, ki bi si jih radi ogledali. Tako veliko želja, pa tako malo časa.

V trenutkih, ko vam najbolj primanjkuje časa, vam bodo Mercatorjeve novosti prišle najbolj prav.

Zadnja med njimi je prenovljena in obogatena spletna trgovina. V njej boste z enostavnim in preglednim nakupovanjem lahko izbirali med več kot 6000 izdelki. Pestra izbira svežih izdelkov zadovolji vse želje, saj vam je na voljo enaka ponudba kot vhipermarketih.

Hiter in enostaven nakup

Najprej pobrskate med številnimi izdelki v spletni trgovini. V naslednjem koraku nakup zaključite s plačilom, ki ga lahko opravite tudi s Pika kartico, hkrati pa se odločite za način prevzema.

Za prevzem lahko izberete novo storitev Klik in dvig, kjer izdelke prevzamete na eni od petih točk v Sloveniji (Hipermarketi v Ljubljani na Šmartinski, Mariboru, Celju, Kranju in Kopru). Skupaj s točko prevzema označite tudi uro ter se ob izbranem času le še ustavite na prevzemni točki, kjer vas bo že čakal vaš nakup.

Druga možnost je že uveljavljena storitev Klik na dom. V tem primeru določite uro prevzema in Mercatorjevi dostavljavci vam bodo ob dogovorjenem času potrkali na vrata ter predali nakup.

Tretji oziroma zadnji korak je prevzem izdelkov.

Posebna ugodnost – le do 15. maja

Prenovljena Mercatorjeva spletna trgovina je prilagojena vsem, ki živite aktivno in cenite svoj čas, vendar se niste pripravljeni odpovedati kakovosti. Preizkusite jo in se prepričajte v njeno priročnost.

Izkoristite tudi posebni promocijski kodi za brezplačen dvig ali brezplačno dostavo. Uporabite kodiKLIKDVIG ali KLIKDOM, samo do 15. maja!*

*Pri nakupu nad 20€