Zakaj so ponedeljki in četrtki naši najljubši dnevi?

17. 9. 2019 Promocijsko sporočilo

Medtem ko večina komaj čaka petke, sobote in nedelje, se mi navdušujemo nad ponedeljkom in četrtkom. Se sprašujete zakaj? Preprosto zato, ker na ta dva dneva v trgovinah HOFER po vsej Sloveniji najdemo novo pošiljko prav posebne ponudbe po privlačno nizkih cenah.

Izdelki, ki jih potrebujemo. Kakovost, ki jo pričakujemo.

Posebna ponudba v trgovinah HOFER vsebuje nekaj za prav vsakogar: od izdelkov za domače mojstre do gurmanskih specialitet, vmes pa najdete tudi izdelke za dom, športno opremo, pohištvo, oblačila, kozmetične izdelke, sodobno elektroniko in še več. Kupcem tako vsako leto ponudijo skupno več kot 6500 kakovostnih izdelkov po vedno nizki HOFER CENI, s katerimi dopolnjujejo že tako široko redno ponudbo.

Prava ponudba ob pravem času.

Posebnih izdelkov ne kupujemo vsak dan, saj jih vsak dan tudi ne potrebujemo. Zakaj bi na primer izdelke za vrt lahko izbirali skozi celo leto, ko pa jih najpogosteje potrebujemo spomladi ali poleti? Zato se splača redno preverjati HOFER posebno ponudbo, saj se ta ves čas prilagaja letnim časom, praznikom in drugim priložnostim. Ker dobimo vse na enem mestu, nakup opravimo brez odvečnih poti.

Naročimo v trgovini, na dom prejmemo brezplačno.

Večje izdelke iz posebne ponudbe dobimo kar na dom. Vse, kar moramo narediti, je, da jih poiščemo v HOFER letaku ali na spletni strani hofer.si, ter jih naročimo v trgovini, HOFER pa nam jih brezplačno pripelje naravnost na domači naslov. Hitro in enostavno...

Vedno nekaj novega.

Izdelki HOFER posebne tedenske ponudbe so izredno priljubljeni. Zato pri HOFERju s premišljenim naročanjem poskrbijo, da izdelkov ostane čim manj in vam tako lahko že naslednji ponedeljek in četrtek ponudijo nov nabor kakovostnih izdelkov.

Posebno z ugodnim.

Poleg cene je kakovost ključnega pomena pri vsakem nakupu, še toliko bolj pa pri tistih izdelkih, ki jih uporabljamo dlje časa. Zato se vsi izdelki v HOFER posebni ponudbi ponašajo z odličnim razmerjem med ceno in kakovostjo, s čimer zagotavljajo zadovoljstvo vseh kupcev.

Če se vam zdi, da bi tudi vi lahko našli nekaj zase v HOFER posebni ponudbi, si oglejte širok nabor izdelkov, med katerimi najdete tudi vse tiste z brezplačno dostavo. Aktualno posebno ponudbo si lahko ogledate tukaj. Prepričani smo, da boste našli nekaj, s čimer si boste popestrili svoj dom ali polepšali svoj prosti čas.