25 budističnih modrosti za mir v vaši duši
25 budističnih modrosti za mir v vaši duši
10 razlogov, zakaj (ne) imeti aktivno dekle
10 razlogov, zakaj (ne) imeti aktivno dekle
6 znakov, da ste izjemno občutljiva duša
6 znakov, da ste izjemno občutljiva duša

Fusili s svežo tunino

2. 5. 2008

Sestavine za 1 osebo: 70 g polnozrnatih fusillov, 50 g češnjevega paradižnika, 50 g šampinjonov, 70 g sveže tunine, pest sveže rukole, pekoče paprike, 1 limona, žličke sladkorja, 1 žlica belega vina, 2 do 6 žličk olivnega olja.

Priprava:

Paradižnik in papriko narežite na koščke in jih popecite na vrelem olju. Dodajte sladkor in vino ter pustite, da se karamelizira. Solite in poprajte. Gobe operite in jih narežite. Vse skupaj dajte na krožnik z odcejeno tuno in pokapajte z limoninim sokom. Solite, poprajte in pustite stati 10 minut. Skuhajte testenine, odcedite in denite v posodo s paradižnikom. Dodajte rukolo, gobe, tuno, premešajte in postrezite.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri