Ana Roš brutalno iskreno spregovorila o živčnem zlomu

Ana Roš brutalno iskreno spregovorila o živčnem zlomu (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
8. 1. 2023

Svetovno znana kulinarična mojstrica je v življenju imela težke preizkušnje...

Ana Roš je nedvomno ime, ki ga pozna vsak ljubitelj kulinarike. S svojo Hišo Franko je postala prva slovenka, ki je prejela Michelinovo zvezdico, danes pa se njena restavracija ponaša kar z dvema Michelinovima zvezdicama.

V lanskem letu je Ana odprla tudi svojo pekarno v centru Ljubljane, ki je že ob otvoritvi bila velik uspeh, v medijih pa je že zaupala, da v prestolnici načrtuje tudi bistro.

V zasebnem življenju je Ana ponosna mamica dveh otrok, pred kratkim pa je dobila tudi vlogo žene. Na svojih družbenih omrežjih je namreč delila novico, da sta z možem konec lanskega leta dahnila usodni 'da' in si obljubila večno zvestobo.

Vse torej kaže, da je Ana srečna in uspešna tako na poslovnem, kakor tudi osebnem področju. A po poročanju portala govori.se je tudi ona v življenju že imela težke preizkušnje.

Ano naj bi zaznamovala predvsem izguba otroka v 9 mesecu. Po izgubi je vse svoje občutke želela predelati sama, kar jo je vodilo do živčnega zloma.

"Ko sem v devetem mesecu nosečnosti izgubila otroka, sem mislila, da zmorem povsem sama opraviti z vso bolečino, in kot 'pametna Slovenka' nisem poiskala pomoči. Prvih šest mesecev je nekako šlo, potem sem se pa neko noč zbudila v napad anksioznosti, hromeče nabijanje srca, tresavico. Šla sem k zdravniku in presodil je, da imam živčni zlom," je v intervjuju za Onaplus povedala Ana.

Težko obdobje je že v preteklosti, Ana pa se danes že osredotoča na nove uspehe.

Preberite več na govori.se