Kaj način tuširanja pove o vas?

Kaj način tuširanja pove o vas? (foto: Profimedia) Profimedia
9. 12. 2021

Se tuširate na hitro ali si vzamete čas? Imate pod tušem svoj koncert? Preverite, kaj način tuširanja razkrije o vaši osebnosti!

»Na hitro«

Vaše tuširanje navadno traja približno 5 minut in vedno se potrudite, da opravite čimprej, saj veste, da vas v dnevu čaka veliko opravkov. Take osebe imajo jasne cilje ter so zelo hitre in učinkovite pri reševanju problemov.

Prikriti nastopač

Vaše tuširanje se spremeni v pravi šov. Slušalka postane mikrofon in voda je v vlogi dodatnih efektov vaše predstave. Vaše sanje so, da bi nekoč nastopali na velikem odru, a to počnete samo za zaprtimi vrati. Take osebe so navadno izjemno introvertirane, a imajo določene ekstrovertirane lastnosti.

Doza energije

Med tuširanjem vam ustreza nekoliko hladnejša voda. Tuš kabina za vas ni ravno prostor za sprostitev, vas pa tuširanje prebudi in vam da energijo – podobno, kot jutranja kava. To pomeni, da vam v življenju včasih sicer primanjkuje motivacije, a s pravimi načini lahko dosegate izjemne rezultate.

Pobeg od realnosti

Za vas tuširanje predstavlja pobeg iz vsakdanjega sveta. Sploh, ko imate veliko opravkov, si radi s pomočjo prhe vzamete čas zase in odmislite vse skrbi. Taki ljudje so ponavadi precej zanesljivi in odgovorni.

Sanjač

Med tuširanjem sanjarite, razmišljate o novih idejah ali samo rešujete probleme – tako iz resničnega življenja, kakor tudi probleme iz vaših namišljenih scenarijev. Taka oblika tuširanja pomeni, da ste zelo kreativni in vedno polni idej.