Kaj vas glede na astrološko znamenje najbolj spravlja v stres?

Kaj vas glede na astrološko znamenje najbolj spravlja v stres? (foto: Profimedia) Profimedia
1. 3. 2017

Stres je nevarna reč in neprestano razburjanje tudi. In kaj je tisto, kar vaše astrološko znamenje najbolj spravi s tira?

Oven

Ko so ovni izčrpani in utrujeni, jih začne še posebej skrbeti, kaj vse bi še morali narediti in dokončati. Teh misli se težko znebijo. Pomembno je, da delajo na tem, da umirijo misli in odženejo pogosto nepotrebne skrbi. 

Bik

Za bika je zelo pomembno, da se čuti sposoben, in če mu kaj ne gre od rok, se počuti kot zguba. Biki se morajo zato naučiti sprejeti tudi svoje pomanjkljivosti. 

Dvojčka

Dvojčke najbolj jezijo ljudje, ki niso pretirano pametni. Nimajo nikakršnega potrpljenja za počasne, trmaste in nesposobne ljudi. Strpnost in sprejemanje drugačnosti je nekaj, na čemer morajo delati dvojčki, da se izognejo nepotrebnemu stresu. 

Rak

Rake najbolj jezi in spravlja v stres nesigurnost v vseh oblikah - tako fizična kot čustvena. Pomembno je, da obvladujejo svoja čustva in razčistijo, kaj je tisto, kar jih muči. 

Lev

Levi želijo imeti vse pod kontrolo in glavno besedo v vsaki situaciji. Če so v situaciji, pa naj bo to v odnosu ali na drugih področjih, kjer niso glavni, hitro izgubijo nadzor nas svojimi čustvi in se pošteno razjezijo. Device so znane po tem, da preveč razmišljajo in o vsem in vse pretirano razmislijo. Vse te njihove misli se jim nakopičijo v glavi in če jih ne znajo zorganizirati in postaviti prioritet, jih te misli popolnoma vržejo s tira.

Devica

Device so znane po tem, da preveč razmišljajo in o vsem in vse pretirano razmislijo. Vse te njihove misli se jim nakopičijo v glavi in če jih ne znajo zorganizirati in postaviti prioritet, jih te misli popolnoma vržejo s tira. Device morajo delati predvsem na tem, da kdaj sprejmejo tudi kaj, kar je izven njihovega reda in zorganiziranosti. 

Tehtnica

Tehtnico najbolj razjezi nepoštenost. Ko nekdo z njimi ni pravičen, pretirano analizirajo situacijo in razmišljajo o tem, kako odreagirati. A preden se odločijo, porabijo toliko energije, da so že pošteno izžete in v stresu. 

Škorpijon

Škorpijoni so izrazito introspektivni, občutljivi in osebnostno globoki, zato potrebujejo veliko zasebnosti. Če jim le te manjka, so pod velikim stresom. 

Strelec

Strelci potrebujejo veliko prostora za fizično gibanje in svobode v obnašanju. Najbolj jih spravlja v stres ravno pomanjkanje prostora in družbeno ukalupirana pričakovanja. Strelci morajo biti svobodni, da lahko rastejo in da so srečni. 

Kozorog

Kozorogi so do sebe izjemno strogi in od sebe ogromno pričakujejo. Pogosto preveč. Če jim ne uspe, kar so si zamislili, so hitro obupani in zapadejo v temna čustvena stanja. 

Vodnar

Vodnarja zelo razjezijo stvari, ki niso po njegovo. Ima svojstven način pogleda na svet, vidi rešitve, ki jih drugi pogosto ne. Če ni po njegovo, je hitro frustriran, pod stresom pa je tudi, če čas ni na njegovi strani. Vodnarji bi morali delati na tem, da se naučijo umiriti in kdaj kaj enostavno spustiti iz rok in prepustiti drugim. 

Ribi

Ribe niso rade izpostavljene. Potrebujejo zasebnost, v kateri se lahko skrijejo. Ne marajo, da kdo vstopi v njihov osebni prostor in tudi ne, da moti njihovo zasebnost. To jih najbolj spravi v stres. Pomaga jim, da veliko časa preživijo same in da razmišljajo pozitivno.