Znate nadzorovati lasten um? Vabljeni na seminar ESP metoda

Znate nadzorovati lasten um? Vabljeni na seminar ESP metoda (foto: profimedia) profimedia
21. 5. 2019

Na Telodromu (Kolarjeva 45a) bo 15 in 16. junija potekal ESP seminar, na katerem se boste lahko bolje izobrazili o alfa ravni zavesti in se naučili nadzorovati svoje mentalne sposobnosti, misli in čustva. 

Pod besedo meditacija si ljudje predstavljajo marsikaj, od nekega čudnega dihanja, petja OM, sedenja v pozi z zavozlanimi nogami ali vizualiziranje angelčkov. Bolj preprosto povedano je meditacija umiritev naših misli, oziroma stanje, ko se direndaj v naši glavi umiri. Meditacija ni razmišljanje o naših problemih z zaprtimi očmi. Vendar je to težje začeti kot izgleda.

Kaj se dogaja med meditacijo?

Ko se nam uspe umiriti in misliti na nič, elektroencefalogram zabeleži v možganih bistveno nižjo frekvenco kot je to sicer. Zelo podobno je to tudi pri vizualizaciji. Vizualizacijo zelo veliko uporabljajo športniki ter glasbeniki, ko se pripravljajo za nastop. Če bomo v mislih ponavljali uspešen nastop, se bo to v možganih poznalo saj se iste nevronske povezave večkrat aktivirajo. Večkrat se enak vzorec nevronskih povezav aktivira, manj je možnosti, da naredimo napako.

Vse to se dogaja v frekvenci, ki je nižja od tiste v kateri ta trenutek to berete. Imenuje se frekvenca alfa. V alfa stanju ste večkrat medtem, ko spite. Sanje se zgodijo v alfa stanju. Vendar sanj ponavadi ne morete zavestno nadzirati.

Lahko pa se na seminarju naučite ESP metode gospoda Joseja Silve. V dvo-dnevnem seminarju se boste nauči vstopati na alfa raven in tam aktivno delovati. Metoda je preprosta, hitro jo boste osvojili in ne boste potrebovali veliko časa ali kakršnih koli pripomočkov. To bo imelo za vas zelo veliko pozitivnih učinkov.

Kaj točno boste izvedeli na seminarju?
  • Kako doseči globoko raven dinamične meditacije

  • Kako razumevati in nadzorovati lasten um

  • Kako aktivirati desno intuitivno možgansko polovico

  • Kako popeljati svojo ustvarjalnost na novo raven

  • Kako deluje naša podzavest in kako upravljati z njo

  • Kako odpravljati strahove, travme in stare vzorce, ki nas držijo ujete, da se ne premaknemo naprej

  • Kako razmišljati in kreirati iz globljih stanj zavesti, kot to delajo otroci ali naravni alfa misleci (Albert Einstein)

Več informacij lahko dobite tu: ESP metoda