Aktivni Shape It izziv: Osebno z Anito in Tino

Aktivni Shape It izziv: Osebno z Anito in Tino (foto: Danijel Čančarević) Danijel Čančarević
8. 6. 2015

10-tedenski Shape it Aktivni izziv do poletja se počasi bliža koncu. Anita in Tina sta od prvega srečanja do danes korenito spremenili svoj življenjski slog. Ta je postal bolj zdrav. Izgovore, ki opravičujejo vprašanje, zakaj ne telovaditi, pa so zamenjali razlogi, ki razlagajo, zakaj živeti aktivno in zakaj si je dobro izoblikovati aktiven življenjski slog.

V tokratni Shape It Aktivni reportaži sta nam punci zaupali nekoliko bolj osebne reči. Recimo, zakaj sta se prijavili na 10-tedenski izziv Fit do poletja, povedali sta tudi, komu sta najprej razkrili, da sta finalistki naše akcije. "Po mojem so bili to kar vsi, saj sem bila tako srečna in v vrtincu te sreče kar poklicala vse žive ljudi v moji okolici," je povedala Anita.

Tisti, ki dekleti spremljate vsak teden, veste, da s svojim izgledom in energičnostjo enostavno zažigata pred kamero. O tem ni dvoma! Spregovorili sta o receptu, ki razkriva, kako se tako dobro znajti pred objektivom naše kamere. Razkrili sta najbolj nore pripretljaje, ki so se zgodili tekom izziva, z nami sta delili sta svoja življenjska vodila, nam zaupali, kaj na moškem najprej opazita in razkrli svojo največjo željo.

Več pa vam bo razkrila zgornja videoreportaža.

Pridruži se nam!

Dekletoma se lahko pri izzivu kadarkoli pridružite tudi vi. Tukaj izpolnite prijavni obrazec, mi pa vam bomo vsak torek po e-pošti poslali vaje za doma in tedenski prehranski načrt, ki ga je sestavila nutricionistka. Jedilniki so sestavljeni tako, da lahko trenirate z ali brez prehranskih dodatkov. Izbira je torej vaša.

Vsak teden izžrebamo 3 nagrajence!

Med vsemi, ki boste aktivno spremljali izziv in na Twitterju ali Instagramu pod oznako #AktivniShapeIt objavili fotografijo, motivacijski citat, vprašanje za osebnega trenerja in nutricionistko ali kar koli v zvezi z izzivom, bomo vsak teden izžrebali 3, ki prejmejo paket izdelkov Shape iT.

Do hitrejših rezultatov s S+ Fit do poletja Aktivnim paketom

10-tedenski paket FiT DO POLETJA vključuje prehranska dopolnila za oblikovanje postave, ki bodo povečala učinek vsake fizične aktivnosti in vam priskočila na pomoč takrat, ko se vam ne bo dalo pripravljati uravnoteženega obroka, pa vseeno ne bi radi uničili napredka diete.

Shape It izdelki

Značke: Cube shapeit