Shape It izziv: Spoznajte osebnega trenerja Anite in Tine!

Shape It izziv: Spoznajte osebnega trenerja Anite in Tine! (foto: Danijel Čančarević) Danijel Čančarević
22. 6. 2015

Fitnes je ena izmed bolj priljubljenih oblik rekreacije, ki sta jo v zelo kratkem času vzljubili tudi udeleženki SHAPE iT aktivni izziva Anita in Tina. Puncama je program vadbe pripravil izkušeni osebni trener Jure Cor, ki zna s pravimi nasveti motivirati in pomagati, da resnično dosežete svoj zastavljeni cilj. V tokratni videoreportaži ga lahko malce bolje spoznate.

Jure Cor je osebni trener v Cube Fitnes centru. Pravi, da ga šport v veliki meri spremlja že od otroštva in da predstavlja pomemben del njegovega življenja. Največje tekmovalne dosežke beleži v športnem plesu, kjer je posegal po vseh najvišjih stopničkah v svetovnem merilu.

"Po končani plesni karieri sem zaradi zmanjšane aktivnosti in slabe prehrane v dobrem letu pridobil več kot trideset kilogramov. To je tudi glavni razlog, da sem začel z obiski v fitnesu. To, da sem se spravil nazaj v red je zahtevalo ogromno truda, vztrajnosti in discipline. S temi pridobljenimi izkušnjami in različnimi pristopi treningov ter prehranjevanja na poti do zastavljenih ciljev zdaj že vrsto let pomagam drugim," nam je zaupal. 

Jure zagovarja star slovenski pregovor, ki ga je nekoliko preoblikoval. Tako pravi: "Zdrav duh v zdravem in lepem telesu." Ne mara lakote. "Ko sem lačen, sem tečen," je povedal. Z njim pa smo spregovorili tudi o porastu megareksije in o uživanju prepovedanih snovi.

Dekletoma in Juretu se lahko pri 10-tedenskemu izzivu kadarkoli pridružite tudi vi. Tukaj izpolnite prijavni obrazec, mi pa vam bomo vsak torek po e-pošti poslali vaje za doma in tedenski prehranski načrt, ki ga je sestavila nutricionistka. Jedilniki so sestavljeni tako, da lahko trenirate z ali brez prehranskih dodatkov. Izbira je torej vaša.

Vsak teden izžrebamo 3 nagrajence!

Med vsemi, ki boste aktivno spremljali izziv in na Twitterju ali Instagramu pod oznako #AktivniShapeIt objavili fotografijo, motivacijski citat, vprašanje za osebnega trenerja in nutricionistko ali kar koli v zvezi z izzivom, bomo vsak teden izžrebali 3, ki prejmejo paket izdelkov Shape iT.

Do hitrejših rezultatov s S+ Fit do poletja Aktivnim paketom

10-tedenski paket FiT DO POLETJA vključuje prehranska dopolnila za oblikovanje postave, ki bodo povečala učinek vsake fizične aktivnosti in vam priskočila na pomoč takrat, ko se vam ne bo dalo pripravljati uravnoteženega obroka, pa vseeno ne bi radi uničili napredka diete.

Značke: shapeit