Vprašanje:

Suhica

Zanima me, če veste, kaj naj naredim, ker sem zelo suha in bi rada pridobila kg? Ali pa, če obstaja kakšna spletna stran za pridobitev kg. Hvala že vnaprej.

Odgovor:

Internet je poln nasvetov in strani na to temo. Ena izmed njih je tudi Tale. :D

Dandanes je verjetno še največji izziv izluščiti zrna od plevela oz. ugotoviti katere informacije bodo za nas dejansko uporabne.

Sicer pa začnite pisati dnevnik prehrane. Če po treh tednih ne boste nič pridobili na teži/obsegih po telesu, je čas, da dvignete povprečni dnevni vnos hrane za 300-500 Kcal. Če ne bo šlo drugače, si dodatno hrano pripravite v tekoči obliki. Slej ko prej boste v telo začeli vnašati dovolj, da bo lahko začel povečevati mišično maso.

To pa se bo zgodilo samo v primeru, če boste poleg povečanega vnosa hrane, telo (mišice) tudi stimulirali k rasti s telesno vadbo. Če boste samo več jedli, telovadbo pa zanemarili, bo telo višek hrane z veseljem raje namenilo povečanju maščobnih zalog. Tega si seveda ne želite, saj bo številka na tehnici sicer višja, s sliko v ogledalu pa verjetno ne boste preveč zadovoljni.

Barbara

Odgovarja: Barbara Novak

Sprašuje: maruška

Tema: Strokovnjaki

Odgovor objavljen: 14. maj 2014.

← Nazaj na vsa vprašanja

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri