Ste pripravljeni na 4. generacijo tekaških čevljev Salomon Speedcross?

Ste pripravljeni na 4. generacijo tekaških čevljev Salomon Speedcross? (foto: Salomon) Salomon
14. 10. 2016 Promocijsko sporočilo

Inovacije in izboljšave vas bodo prepričale na mehkih, blatnih in spolzkih podlagah!

Salomon predstavlja popolnoma novo generacijo trail running tekaških copat, namenjenih teku po tehničnih, blatnih in spolzkih poteh. Salomonovi inženirji in tekmovalci so skrbno izbrali ključne izboljšave, da so ikoničen tekaški copat lahko postavili še stopničko višje. Vrhunska izbira tehnologij in materialov ob stiku z mehko podlago oživi in nudi popolno kombinacijo zaščite, nizke teže, agresivnega oprijema ter udobja na vsakem koraku!

Preprosto izjemni!

Največji napredek in izboljšave so pri novem SPEEDCROSS 4 narejene prav na ključnih lastnostih tekaškega copata: izboljšan oprijem stopala, povečano udobje, vzdržljivost, zaščita ter brezkopmpromisen oprijem podlage.

Petni del in jezik tekaškega copata sta sedaj zasnovana tako, da še lepše oprimeta stopalo, za izjemen občutek in udobje, tudi na daljših tekih. Spremenjen in izboljšan tekaški CONTAGRIP® podplat z optimalno postavitvijo čepkov pa zagotavlja še boljši OPRIJEM, STABILNOST in VZDRŽLJIVOST.

Blaženje LT MUSCLE™ je izjemno lahko in odlično absorbira udarce, hkrati pa pomaga pri prenosu energije iz petnega dela v odriv. To olajša daljše teke in poenostavi tek navzdol.

S pomočjo cik-cak sistema SENSIFIT™ in hitrega načina zavezovanja s kevlarsko vezalko sta stabilnost in oprijem zagotovljena, stopalo pa bo ostajalo na enem mestu ves čas aktivnosti.

Novi Salomon SPEEDCROSS 4 bo na voljo v zračni različici z GORE-TEX® ali s CLIMASHIELD™ membrano.

Naj nove poti in zahtevne podlage ne bodo več ovira ampak izziv, na katerega boste polno pripravljeni z NOVIM SALOMON SPEEDCROSS 4!

SPEEDCROSS 4

SPEEDCROSS 4