Življenje je nenehno zasledovanje ciljev. Nekdo si želi ozdraveti, drugi bi rad opravil še zadnji izpit, tretji izgubil kak odvečen kilogram, četrti uspešno zaključil poslovni projekt, peti pa bi rad končno začel hoditi prej spat, šel večkrat na sprehod ali pa dnevno popil manj kave. Cilje pa je možno doseči le z vztrajnostjo.

Vztrajajmo skupaj!
Življenje je nenehno zasledovanje ciljev. S pomočjo dobre volje, truda in vztrajnosti bomo manjše in večje cilje dosegli navkljub vsem oviram. Pridruži se vseslovenskemu gibanju #vztrajam, kajti skupaj smo močnejši!

PRIHODNOST STE VI! SKB, partner projekta #vztrajam

Tek je zakon. Zmigaj se s kavča in pojdi z nami na tek!

Pridruži se

Postani naš #vztrajam ambasador ter spremljaj zgodbe ostalih!

PREDSTAVI SE
SKB - Partner vašega uspeha.

Ambasadorji

Maruša Mišmaš, naša najboljša slovenska atletinja v teku na srednje proge in lastnica državnih rekordov v teku na 2.000 in 3.000 m z zaprekami, je po hujši poškodbi, ki jo je stala udeležbe na OI v Riu leta 2016, že v svoji pravi formi. Vztrajnost ji je na Evropskem prvenstvu leta 2018 v Berlinu prinesla finale na 3.000 m z zaprekami in državni rekord. Sedaj pa že dela na uvrstitvi na OI v Tokiju prihodnje leto. Verjame(mo), da bo z vztrajanjem doživela svoje sanje o nastopu na olimpijskih igrah.

Darko Đurić je član slovenske paraolimpijske reprezentance, dosegel pa je že veliko vrhunskih rezultatov, med najbolj dih jemajočimi je 4. mesto na 200 m na POI v Riu in zlata medalja 50 m prosto na lanskem evropskem prvenstvu v Dublinu. Zaradi redke genske napake se je rodil brez leve noge in obeh nog, svoje "nepopolno teko", kot sam pravi, pa ga ne ustavlja pri ničemer!

Pridruži se naši #vztrajam družini tudi TI!

Na facebook, instagram ali twitter objavi svoje #vztrajam trenutke v fotografijah in tako pomagaj sebi in drugim. Ker zgled vleče. Da, skupaj smo močnejši. Top #vztrajam objave nagradimo!

Prijavi se na e-novice!

Enkrat tedensko v svoj e-nabiralnik prejmi zgodbe navdiha, motivacijske nasvete in najboljše #vztrajam objave minulega tedna.