Vztrajajmo skupaj!
Življenje je nenehno zasledovanje ciljev. S pomočjo dobre volje, truda in vztrajnosti bomo manjše in večje cilje dosegli navkljub vsem oviram. Pridruži se vseslovenskemu gibanju #vztrajam, kajti skupaj smo močnejši!

PRIHODNOST STE VI! SKB, partner projekta #vztrajam

Tek je zakon. Zmigaj se s kavča in pojdi z nami na tek!

Pridruži se

Postani naš #vztrajam ambasador ter spremljaj zgodbe ostalih!

PREDSTAVI SE
maja-grad1

Foto: Osebni arhiv

Maja Grošelj kljub stari poškodbi vsak dan vztraja v hoji v hrib. Njen letošnji cilj je 50 krat priti do Zemljanke na Smledniškem hribu. Poglejte, kako daleč je prišla do zdaj!

Maja vsakodnevno vztraja pri hoji na Smledniški grad in se trudi vsak dan prehoditi vsaj 5 kilometrov.

Pred leti so se ji namreč začele težave s hrbtom. S pomočjo hoje so njene bolečine v hrbtu manjše, ima veliko več energije, njen stres pa se je minimaliziral. Pravi, da je poleg tega tudi nehala kaditi in je na tak način zapolnila prosti čas.

Iz vztrajanja se je naučila, "da si je pomembno zastaviti kratkoročne cilje in vedno, ko jih dosežeš, si lahko zastaviš višjega. S tem sam sebi dokazuješ, da zmoreš.

Januarja sem si zastavila cilj 50x v letu priti do Zemljanke na Smledniškem hribu. Zdaj sem na številki 44."

Pravi, da ji je težko "zorganizirati čas. Ampak vse se da, če se le hoče. Vsak korak šteje."

V takšnih trenutkih se spomni na to, "kako lahko hrbet in tudi drugi sklepi bolijo, če niso dovolj razgibani. In potem vzamem pohodniške palice in gremooo."

Za vse ostale, ki si želijo obupati, pa ima čudovit nasvet:

"Ne obupat. Življenje je čudovit niz dogodkov. Vse to potrebujemo, da v življenju rastemo. Življenje je treba znati uživati in se ne obremenjevati z brezveznimi stvarmi. Življenje je eno. "Pomembno si je vzeti čas tudi zase. Pomemben je vsak korak na poti do srečnega življenja."

Majo lahko spremljate na njenem Facebook profilu.

#vztrajam ambasadorji 20. september 2017

Prijavi se na e-novice!

Enkrat tedensko v svoj e-nabiralnik prejmi zgodbe navdiha, motivacijske nasvete in najboljše #vztrajam objave minulega tedna.