Vztrajajmo skupaj!
Življenje je nenehno zasledovanje ciljev. S pomočjo dobre volje, truda in vztrajnosti bomo manjše in večje cilje dosegli navkljub vsem oviram. Pridruži se vseslovenskemu gibanju #vztrajam, kajti skupaj smo močnejši!

PRIHODNOST STE VI! SKB, partner projekta #vztrajam

Tek je zakon. Zmigaj se s kavča in pojdi z nami na tek!

Pridruži se

Postani naš #vztrajam ambasador ter spremljaj zgodbe ostalih!

PREDSTAVI SE
matej_jaka_koliba_qVhUQVy

Foto: Osebni arhiv

Matej Vinkovič in Jaka Brdnik sta preprosta fanta z odlično idejo: ladijski kontejner želita spremeniti v kontejner pub, tj. preprost gostinski lokal, vendar s to posebnostjo, da bodo pametni telefoni gostov v času obiska lokala zaklenjeni.

Želja Mateja in Jake je, da ustvarita nekoliko poseben lokal, ki bo namenjen sproščanju in druženju s prijatelji - a brez mobilnih telefonov, brez katerih danes praktično ne gre.

"Vedno pogosteje sva začela opažati, da ljudje postajamo nekakšni hodeči in sedeči zombiji.

Vse prevečkrat je v naših rokah prisoten pametni telefon, ki je, priznajmo si, velikokrat koristen, velikokrat pa tudi povsem odveč.

Tako naju je zadelo. Ideja in ne kaj drugega," pravita.

Dobila sta odlično zamisel, in sicer, "da bi najin lokal postal prostor za druženje brez pametnih telefonov, saj želiva v prvi vrsti najine goste opozoriti, da so si vzeli čas za prijatelje, znance, zabavo ali sprostitev, kjer je telefon zgolj ovira."

Več o njuni ideji si preberi TUKAJ.

Mateja in Jako pa lahko spremljaš na njunem Facebook profilu.

#vztrajam ambasadorji 28. september 2017

Prijavi se na e-novice!

Enkrat tedensko v svoj e-nabiralnik prejmi zgodbe navdiha, motivacijske nasvete in najboljše #vztrajam objave minulega tedna.