Vztrajajmo skupaj!
Življenje je nenehno zasledovanje ciljev. S pomočjo dobre volje, truda in vztrajnosti bomo manjše in večje cilje dosegli navkljub vsem oviram. Pridruži se vseslovenskemu gibanju #vztrajam, kajti skupaj smo močnejši!

PRIHODNOST STE VI! SKB, partner projekta #vztrajam

Tek je zakon. Zmigaj se s kavča in pojdi z nami na tek!

Pridruži se

Postani naš #vztrajam ambasador ter spremljaj zgodbe ostalih!

PREDSTAVI SE
fullsizerender-8

Foto: Osebni arhiv

Tamara Andrašič vztraja vsakodnevno pri vsem: odnosih z ljudmi, novih zdravih navadah, pozitivnem mišljenju, pisanju knjige in tem, da se trudi prav vsak dan nekomu pomagati ali polešati dan.

Tamara vztraja vsak dan: "v odnosih z ljudmi, z novimi navadami prehranjevanja, premagovanju vzorcev, ki nam škodijo v vsakdanjem življenju, vztrajam pri ne-gledanju tv, vztrajam v pozitivni miselni naravnanosti, vztrajam pri ideji, da vsak dan vsaj 1 človeku pomagam na kakršenkoli način, vztrajam pri vsakodnevni meditaciji, vztrajam pri pisanju knjige in člankov, vztrajam pri tem, da nekomu polepšam dan."

To se ji poplača "z boljšim počutjem, z več energije, pridobitvijo samozavesti in zavedanja notranje moči, zadovoljstvom ob izrazu na obrazu ljudi, ki se jih dotaknem."

Pravi, da "vedno, če vztrajamo in nekaj naredimo brez, da v zameno pričakujemo plačilo, dobimo vse povrnjeno."

"Če vztrajamo, ni možno, da nam do cilja ne uspe priti. Če daš, tudi dobiš."

Pravi, da ji je včasih zelo težko vtrajati in da se vsak po svoje borimo vsak dan z različnimi izzivi in preizkušnjami. "Včasih jočem, včasih samo spim, vendar vztrajam."

Ko ji je težko, ji pri tem pomaga "meditacija, tehnike dihalnih vaj, tapkanje, umik v naravo, hodim bosa, vzamem si čas samo zase, pogledam nazaj in sem ponosna na pretekle dosežke, se motiviram na način, da pogledam slike, ki so posnete zadnje mesece."

Vsem, ki vztrajajo, a včasih želijo obupati, sporoča:

"Nikoli ne obupajte, moč je v nas samih, sposobni ste več kot mislite, če si zaupate in sledite intuiciji, vas pripelje do prave rešitve. Ne definirajte uspeha in neuspeha, to je iluzija. V bistvu ni prave ali narobne poti, samo sprejmite dano situacijo takšno, kot je, delajte stvari, ki vas veselijo. Če ste nesrečni v odnosu, službi, se odločite in zapustite! Vredno je spremeniti svoje misli in navade in vztrajati."

Tamaro lahko spremljaš na njenem Facebook profilu.

#vztrajam ambasadorji 14. september 2017

Prijavi se na e-novice!

Enkrat tedensko v svoj e-nabiralnik prejmi zgodbe navdiha, motivacijske nasvete in najboljše #vztrajam objave minulega tedna.