Vztrajajmo skupaj!
Življenje je nenehno zasledovanje ciljev. S pomočjo dobre volje, truda in vztrajnosti bomo manjše in večje cilje dosegli navkljub vsem oviram. Pridruži se vseslovenskemu gibanju #vztrajam, kajti skupaj smo močnejši!

PRIHODNOST STE VI! SKB, partner projekta #vztrajam

Tek je zakon. Zmigaj se s kavča in pojdi z nami na tek!

Pridruži se

Postani naš #vztrajam ambasador ter spremljaj zgodbe ostalih!

PREDSTAVI SE
anzecesen

Foto: Danijel Čančarević

V aprilu predstavljamo #vztrajam ambasadorja Anžeta! Eden najbolj aktivnih #vztrajam ambasadorjev je pravi športnik po duši. Rad se loti izzivov, mu zgodaj zjutraj ni težko vstati in se zna zmotivirati tudi v težkih dneh.

Vsak dan si Anže postavi nov izziv, redno pa se loti tudi resnično neverjetnih podvigov. Nedavno je tako s svojo zvesto ekipo in prijatelji izpeljal neverjeten ultramaratonski podvig, ko je v nekaj dneh pretekel več kot 300 km od Ivančne Gorice do Tolmina. Resnično neverjetno!

Video predstavitev: Anže pravi, da vztraja!

V sončnem Tivoliju nam je Anže povedal več o sebi. Nujno si moraš pogledati, kaj pravi. Zaupa nam namreč formulo, s katero se lahko zmotiviraš tudi ti!

Začetno motivacijo je Anže dobil v družini, ko so ga starši vpisali v športni razred. Nato ga je motivirala prava družba in tudi knjige. Brez podporne ekipe mu ne bi uspevalo.

Obožuje svoj način življenja in ga rad deli tudi z drugimi. Pravi, da je neverjetno vesel, da s svojimi objavami h gibanju motivira druge, kar pa tudi njemu samemu daje dodatno motivacijo.

Anžeta spremljaj na:

instagram.com/anze_cesen
http://anzecesen.com
blog.anzecesen.com
twitter.com/AnzeCesen

Anžetove #vztrajam podvige spremljamo že dolgo, saj jih redno beleži z oznako #vztrajam. Objavljaj svoje vsakodnevne podvige (takšne ali drugačne) tudi ti! Objavi jih na svojih družabnih omrežjih in jih označi z #vztrajam.

Si želiš, da v maju predstavimo prav določenega #vztrajam ambasadorja? Morda kar tebe? Piši nam na vztrajam@adriamedia.si.

#vztrajam ime meseca 30. april 2019

Prijavi se na e-novice!

Enkrat tedensko v svoj e-nabiralnik prejmi zgodbe navdiha, motivacijske nasvete in najboljše #vztrajam objave minulega tedna.