Vztrajajmo skupaj!
Življenje je nenehno zasledovanje ciljev. S pomočjo dobre volje, truda in vztrajnosti bomo manjše in večje cilje dosegli navkljub vsem oviram. Pridruži se vseslovenskemu gibanju #vztrajam, kajti skupaj smo močnejši!

PRIHODNOST STE VI! SKB, partner projekta #vztrajam

Tek je zakon. Zmigaj se s kavča in pojdi z nami na tek!

Pridruži se

Postani naš #vztrajam ambasador ter spremljaj zgodbe ostalih!

PREDSTAVI SE
img_7939

Foto: Danijel Čančarević

Med vsemi mesečnimi zmagovalci je #vztrajam ime leta 2019 postala Ana Petrič, direktorica DEOS Centra starejših Notranje Gorice. 

Kandidati za #vztrajam ime leta 2019

Od aprila, ko smo začeli izbirati #vztrajam imena meseca, smo dodobra spoznali devet nadvse navdihujočih, vztrajnih in nadvse srčnih ljudi

Podrobnejšo predstavitev vseh kandidatov v besedi, sliki in videu si poglej na posameznih povezavah.

#vztrajam ime leta 2019 je Ana Petrič

Med glasovanjem, ki je potekalo dobrih deset dni, smo zabeležili skoraj dva tisoč glasov, skoraj polovica vseh pa je šla Ani Petrič.

Ana je nad zmago presenečena in je za vsak glas neizmerno hvaležna. Veseli jo, da: "ljudje prepoznajo dobre prakse, da mi zaupajo, me podpirajo in se tudi sami zanimajo za to področje." In dodaja, da so: "zame osebno #vztrajam ime leta prav vsi kandidati. Vsak izmed njih si zasluži ta naziv. Verjamem, da smo skupaj
marsikoga motivirali in mu pomagali, da je vztrajal. Res lepa akcija."

Čez vse leto se Ana z ekipo ukvarja s številnimi medgeneracijskimi, inovativnimi projekti, s katerimi skrbi za starejše. Med zadnjimi večjimi so bile Počitnice v zameno za prostovoljno delo, Božiček za en dan za starejše in Mala pozornost za veliko veselje. Trenutno dela na projektu Paket za starejše.

Več o Ani si poglej tukaj.

Ana si je torej zagotovo prislužila glavno nagrado, vikend paket za 2 osebi na Golteh.

Izbiramo tudi #vztrajam ime leta 2020

S predstavitvijo čudovitih ljudi, ki delajo dobro in vztrajajo čisto vsak dan, pa nismo končali. Zbiramo namreč tudi #vztrajam ime leta 2020. Sodeluj tudi ti tukaj.

Zahvaljujemo se vsem tistim, ki prvi teden v mesecu predlagate kandidate za ime meseca in vsem tistim, ki v drugem tednu meseca glasujete za enega izmed treh kandidatov.

#vztrajam ime meseca 17. januar 2020

Prijavi se na e-novice!

Enkrat tedensko v svoj e-nabiralnik prejmi zgodbe navdiha, motivacijske nasvete in najboljše #vztrajam objave minulega tedna.