Vztrajajmo skupaj!
Življenje je nenehno zasledovanje ciljev. S pomočjo dobre volje, truda in vztrajnosti bomo manjše in večje cilje dosegli navkljub vsem oviram. Pridruži se vseslovenskemu gibanju #vztrajam, kajti skupaj smo močnejši!

PRIHODNOST STE VI! SKB, partner projekta #vztrajam

Tek je zakon. Zmigaj se s kavča in pojdi z nami na tek!

Pridruži se

Postani naš #vztrajam ambasador ter spremljaj zgodbe ostalih!

PREDSTAVI SE
profimedia-0317013871

Foto: Profimedia

Vremenska napoved trenutno dobro kaže. Obeta se nam nekaj sončnih žarkov, zato jih dobro izkoristimo!

Danes stanovanje dobro prezračimo!

Tudi pozimi moramo stanovanja redno zračiti. Slab zrak, bacili, vonjave od kuhanja ... vse to in še več je razlog, da svoje stanovanje dobro prezračimo. Tudi, če je zunaj pod ničlo. Prezrači le za nekaj minut, idealno zjutraj in še kdaj čez dan.

Upamo tudi, da bo danes čez dan posijalo tudi sonce. Je potem zračenje bolj prijetno.

Najbolje je, da prezračimo celotno stanovanje in da naredimo prepih. Zato okna odpri na stežaj, prav tako vrata sob. Da pa se ne prehladiš, ti med zračenjem smukni v eno izmed sob, kjer naj bo okno zaprto. Ko se prezrači, odpri okno še v neprezračeni sobi in prezrači še tam. Tako bo stanovanje dobro prezračeno povsod. Če imaš možnost, stanovanje prezrači takrat, ko greš na kratek sprehod. V tem primeru okna odpri le na kip, da se stanovanje v tem času ne bo preveč ohladilo.

Pa naj ti navada zračenja pride v kri – v vsakem letnem času.

KOLEDAR: Če tole narediš danes, v koledar vpiši ZRAK.

#vztrajam motiviramo 23. december 2018

Prijavi se na e-novice!

Enkrat tedensko v svoj e-nabiralnik prejmi zgodbe navdiha, motivacijske nasvete in najboljše #vztrajam objave minulega tedna.