Vztrajajmo skupaj!
Življenje je nenehno zasledovanje ciljev. S pomočjo dobre volje, truda in vztrajnosti bomo manjše in večje cilje dosegli navkljub vsem oviram. Pridruži se vseslovenskemu gibanju #vztrajam, kajti skupaj smo močnejši!

PRIHODNOST STE VI! SKB, partner projekta #vztrajam

Tek je zakon. Zmigaj se s kavča in pojdi z nami na tek!

Pridruži se

Postani naš #vztrajam ambasador ter spremljaj zgodbe ostalih!

PREDSTAVI SE
moja_skb_banka_foto_napis_800x600

Aktivni ljudje, ki vseskozi vztrajajo, in se ukvarjajo z raznolikimi dejavnostmi, se večkrat soočajo s pomanjkanjem časa. Da pa ti slednjega nikoli ne bo zmanjkalo za pomembna finančna opravila, naroči MOJ@SKB mobilno banko že danes.

Z MOJ@SKB mobilno banko se izogneš čakanju pred bančnimi okenci, istočasno pa si zagotoviš še popoln pregled in nadzor nad svojimi stroški in dohodki. Tudi transakcije, plačevanje računov, nakazila ter pregled kreditov in depozitov lahko spremljaš kar z domačega naslonjača, zato lahko preostali čas nameniš aktivnostim, svojim najbližjim in nadaljnjemu vztrajanju.

Zato vztrajaj in nikoli ne obupaj! Začrtaj si pomembne prelomnice, poišči motivacijo in uresniči svoje sanje. Naj te do končne zmage spremljamo tudi mi. Deli svoje trenutke na družbenih omrežjih, dodaj #vztrajam in postani navdih.

Več o MOJ@SKB mobilni banki si preberi na spletnem mestu SKB Banke.

#vztrajam motiviramo 16. november 2017

Prijavi se na e-novice!

Enkrat tedensko v svoj e-nabiralnik prejmi zgodbe navdiha, motivacijske nasvete in najboljše #vztrajam objave minulega tedna.