Vztrajajmo skupaj!
Življenje je nenehno zasledovanje ciljev. S pomočjo dobre volje, truda in vztrajnosti bomo manjše in večje cilje dosegli navkljub vsem oviram. Pridruži se vseslovenskemu gibanju #vztrajam, kajti skupaj smo močnejši!

PRIHODNOST STE VI! SKB, partner projekta #vztrajam

Tek je zakon. Zmigaj se s kavča in pojdi z nami na tek!

Pridruži se

Postani naš #vztrajam ambasador ter spremljaj zgodbe ostalih!

PREDSTAVI SE
shutterstock_1257551008

Foto: Shutterstock

Tretji teden v decembru in za mnoge zadnji delovni teden pred prazniki je bil po #vztrajam utrinkih sodeč simpatičen, igriv in nadvse zabaven ter tudi optimističen. Poglej si utrinke!

Še naprej pa na svoj Facebook, Instagram in/ali Twitter objavi čim več svojih #vztrajam trenutkov. Veselimo se prav vsakega. Hvala! 

Vsak teden izberemo top5 objav, mesečno pa med dvajsetimi najboljšimi skupaj izberemo top5, ki prejmejo nagradni paket. Sodeluj tudi ti!

Top5 objave prejšnjega tedna

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nasmehnil se mi je 😘 #piškoti #prazniki #toplinadoma #vztrajam #cookies

A post shared by Mojca LiSt (@mojchka) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dragi prijatelji, družina, sledilci in vsi, ki mi stojite ob strani in verjamete v mene❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Obveščam vas, da sem danes prejel veselo novico💋❤️💋 Postal sem ime meseca decembra #VZTRAJAM! Hvala vsem, ki ste glasovali zame in me podpirate❤️❤️❤️ Hvala, res sem hvaležen, za vsak oddan glas. Morem povedat, da je zelo lepo videti, da ljudje verjamejo vame in mojo življenjsko pot, ki ni zmeraj najlepša, ampak točno taki trenutki, kot je sedaj tale današnja novica mi polepšajo dneve❤️. Seveda je tudi tole dokaz, da se je potrebno borit in vztrajat v življenju in ne obupat nad svojimi sanjami. Rad vas imam in hvala še enkrat za vašo podporo❤️❤️❤️

A post shared by Rene Žunič (@renezunic) on

#vztrajam motiviramo 27. december 2019

Prijavi se na e-novice!

Enkrat tedensko v svoj e-nabiralnik prejmi zgodbe navdiha, motivacijske nasvete in najboljše #vztrajam objave minulega tedna.