Vztrajajmo skupaj!
Življenje je nenehno zasledovanje ciljev. S pomočjo dobre volje, truda in vztrajnosti bomo manjše in večje cilje dosegli navkljub vsem oviram. Pridruži se vseslovenskemu gibanju #vztrajam, kajti skupaj smo močnejši!

PRIHODNOST STE VI! SKB, partner projekta #vztrajam

Tek je zakon. Zmigaj se s kavča in pojdi z nami na tek!

Pridruži se

Postani naš #vztrajam ambasador ter spremljaj zgodbe ostalih!

PREDSTAVI SE
salsa1-9

Foto: Helena Kermelj

V naslednjih nekaj mesecih bomo na vseh #vztrajam kanalih spremljali navihano Majo, ki bo vztrajala in izpopolnjevala svoje znanje salse. Spremljaj nas, zabavno bo!

#vztrajam ambasadorka Maja

Mamica petletni navihanki večino leta igra pravi tetris med opravki in prostimi trenutki in vsega tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Kot zaposlena v banki SKB , kjer se zaposleni v prostem času aktivno vključujejo v projekt #vztrajam, je dobila priložnost postati #vztrajam ambasadorka in svojo voljo, vztrajnost, pozitivno energijo in strast do življenja delila s sodelavci in vsemi, ki želijo od življenja več.

Maja na tečaju z učiteljem Boštjanom

Nadgrajevala bo znanje

Navkljub že kar nekaj preplesanimi kilometri, bo svoje znanje nadgradila z obiskovanjem nadaljevalnega tečaja prve slovenske plesne šole Salsoteca. Njene dosedanje izkušnje s plesom sicer segajo v rosna leta, kjer je kratko obdobje plesala pri folklori, pa kasneje nekaj malega jazzbalet, obiskovala tečaj pred maturantskim plesom in v odrasli dobi obiskovala nekaj tečajev standardnih in latinskoameriških plesov in salse. Z nami bo delila utrinke s tečaja, pogledali pa bomo lahko tudi v zakulisje priprav na gala prireditev ob koncu tečaja čez dva meseca. A do takrat je še daleč.

Salsa je zabavna

Vztrajanje ji ni tuje

"Projekt #vztrajam živim na več nivojih. V službi vztrajam, dokler naloge niso končane, doma vztrajam pri vzgoji, v prostem času pa vztrajam pri tem, da naredim kar največ koristnega za dušo in telo", pravi Maja. Kadar ve, da je stvari treba izpeljati, zbere voljo in nadaljuje – včasih teže, včasih laže. Za zbiranje volje se kdaj pa kdaj  'pomeni sama s sabo', spet drugič pa pojamra prijateljicam ali domačim, pa jo "postavijo na svoje mesto". Sem in tja pa zadevo, če v njej več ne vidi nikakršnega smisla ali pa se okoliščine spremenijo, tudi opusti.

Prejšnji teden smo Majo spremljali  na njenem prvem obisku tečaja in bilo je izredno luštno. Več si oglej v video posnetku.

Od projekta Maja pričakuje predvsem veliko zabave, pa osvojitev novih plesnih korakov in s tem novo samozavest na plesišču. Svoj napredek bo z nami delila prek fotografij in filmčkov, ki jih bo objavila na Instagramu, označila pa jih bo z obveznim #vztrajam.

Kako pa plešejo profesionalci?

#vztrajam motiviramo 14. september 2017

Prijavi se na e-novice!

Enkrat tedensko v svoj e-nabiralnik prejmi zgodbe navdiha, motivacijske nasvete in najboljše #vztrajam objave minulega tedna.