Vztrajajmo skupaj!
Življenje je nenehno zasledovanje ciljev. S pomočjo dobre volje, truda in vztrajnosti bomo manjše in večje cilje dosegli navkljub vsem oviram. Pridruži se vseslovenskemu gibanju #vztrajam, kajti skupaj smo močnejši!

PRIHODNOST STE VI! SKB, partner projekta #vztrajam

Tek je zakon. Zmigaj se s kavča in pojdi z nami na tek!

Pridruži se

Postani naš #vztrajam ambasador ter spremljaj zgodbe ostalih!

PREDSTAVI SE
istock-641670892mala

#vztrajam je projekt banke SKB, s katerim pozivamo k aktivnemu življenju, vztrajanju, iskanju motivacije in postajanju navdiha drugim. Z gibanjem #vztrajam v SKB dokazujemo, da smo zvest partner tudi pri doseganju vsakdanjih življenjskih ciljev v različnih obdobjih in situacijah.

V SKB tako strankam kot vsem, ki znajo v življenju vztrajati, pomagamo graditi skupno in lepšo prihodnost, zato se vedno trudimo podpreti projekte in posameznike, ki pozitivno vplivajo na prihodnost.

Našo vztrajnost in usmerjenosti v prihodnost dokazuje tudi naš slogan PRIHODNOST STE VI – njegov pomen vsakodnevno dokazujemo z našo ponudbo in storitvami ter različnimi pobudami in projekti, pomembnimi tako za stranke kot za naše širše okolje. Ni svet tisti, ki se premika, premikate ga vi, zahvaljujoč vašim aktivnostim, idejam ter velikim ali majhnim načrtom.

V SKB živimo #vztrajam vrednote

V SKB smo v sam vrh pomembnosti svojih korporativnih vrednot postavili načelo timskega duha, ki je tudi ena glavnih vrednot v slovenskem športu in olimpizmu. Na ta način v SKB po načelih, kot so olimpijski duh, trdo delo, vztrajnost ..., živimo in delamo vsak dan v odnosu s sodelavci, še posebej pa v odnosu do strank.

V SKB smo si postavili visoke cilje, za uresničitev katerih moramo vztrajati dan za dnem. Za svoje stranke izboljšujemo svoje produkte in storitve ter se vsakodnevno trudimo, da čimbolj zadovoljimo potrebe po dnevnih bančnih storitvah, financiranju, naložbah in varnosti poslovanja. Vsakodnevno se trudimo, da smo banka, ki v prihodnost stopa samozavestno in v koraku s časom in tehnologijo.

V SKB živimo športni duh in olimpijske vrednote že od vsega začetka, saj veljamo za eno prvih slovenskih podjetij, ki se je odločilo za podporo in širjenje olimpijskih vrednot v Sloveniji. SKB smo že od samega začetka olimpijskega gibanja v samostojni Sloveniji, od leta 1993, glavni sponzor Slovenske olimpijske reprezentance.

Podpiramo #vztrajam ambasadorje

Ker smo vedno verjeli v mlade in perspektivne športnike, smo že pred leti postali osebni sponzor atletinje Maruše Mišmaš, ki jo spremljamo na njeni atletski poti – navijamo zanjo, ko je kariera v razcvetu ter jo vzpodbujamo tudi v težjih trenutkih, s katerimi se vsak športnik srečuje na svoji poti.

Letos smo v svojo družino ambasadorjev sprejeli tudi Darka Đurića, člana slovenske paraolimpijske reprezentance, ki ga bomo vzpodbujali in podpirali na njegovi športni poti vse do poletnih paraolimpijskih iger v Tokiu leta 2020. Darko je s svojo osebno zgodbo, vztrajnostjo in pogumom lahko navdih za vse nas.

V SKB vas želimo vzpodbujati in z vami vztrajati za prihodnost. Želimo vzpodbuditi vsakega, ki si želi narediti manjše ali večje korake pri pozitivnemu vplivu na prihodnost. Želimo postati zaupanja vreden partner, ki prispeva k pozitivni transformaciji v svetu.

Tudi mi na svoji poti #Vztrajamo. Pridružite se nam!

#vztrajam o skb 8. april 2019

Prijavi se na e-novice!

Enkrat tedensko v svoj e-nabiralnik prejmi zgodbe navdiha, motivacijske nasvete in najboljše #vztrajam objave minulega tedna.