Zmigaj se s kavča in pojdi z nami na tek!

Vztrajajmo skupaj!
Življenje je nenehno zasledovanje ciljev. S pomočjo dobre volje, truda in vztrajnosti bomo manjše in večje cilje dosegli navkljub vsem oviram. Pridruži se vseslovenskemu gibanju #vztrajam, kajti skupaj smo močnejši!

PRIHODNOST STE VI! SKB, partner projekta #vztrajam

Tek je zakon. Zmigaj se s kavča in pojdi z nami na tek!

Pridruži se

Postani naš #vztrajam ambasador ter spremljaj zgodbe ostalih!

PREDSTAVI SE
SKB - Partner vašega uspeha.

Ambasadorji

Maruša Mišmaš, naša najboljša slovenska atletinja v teku na srednje proge in lastnica državnih rekordov v teku na 2.000 in 3.000 m z zaprekami, je po hujši poškodbi, ki jo je stala udeležbe na OI v Riu leta 2016, že v svoji pravi formi. Vztrajnost ji je na Evropskem prvenstvu leta 2018 v Berlinu prinesla finale na 3.000 m z zaprekami in državni rekord. Sedaj pa že dela na uvrstitvi na OI v Tokiju prihodnje leto. Verjame(mo), da bo z vztrajanjem doživela svoje sanje o nastopu na olimpijskih igrah.

Darko Đurić je član slovenske paraolimpijske reprezentance, dosegel pa je že veliko vrhunskih rezultatov, med najbolj dih jemajočimi je 4. mesto na 200 m na POI v Riu in zlata medalja 50 m prosto na lanskem evropskem prvenstvu v Dublinu. Zaradi redke genske napake se je rodil brez leve noge in obeh nog, svoje "nepopolno teko", kot sam pravi, pa ga ne ustavlja pri ničemer!

Pridruži se naši #vztrajam družini tudi TI!

Na facebook, instagram ali twitter objavi svoje #vztrajam trenutke v fotografijah in tako pomagaj sebi in drugim. Ker zgled vleče. Da, skupaj smo močnejši. Top #vztrajam objave nagradimo!

Prijavi se na e-novice!

Enkrat tedensko v svoj e-nabiralnik prejmi zgodbe navdiha, motivacijske nasvete in najboljše #vztrajam objave minulega tedna.