Vztrajajmo skupaj!
Življenje je nenehno zasledovanje ciljev. S pomočjo dobre volje, truda in vztrajnosti bomo manjše in večje cilje dosegli navkljub vsem oviram. Pridruži se vseslovenskemu gibanju #vztrajam, kajti skupaj smo močnejši!

PRIHODNOST STE VI! SKB, partner projekta #vztrajam

Tek je zakon. Zmigaj se s kavča in pojdi z nami na tek!

Pridruži se

Postani naš #vztrajam ambasador ter spremljaj zgodbe ostalih!

PREDSTAVI SE
skb

Foto: Promocijski material

Pretekle mesece nas je večina preživela v domačem krogu. Časa je bilo več – zase, za bližnje, za nove ideje in želje. Sedaj je pravi trenutek, da začnete  zastavljene cilje tudi uresničevati. 

Številni posamezniki in družine so v času, ko s(m)o bili pretežno doma, ugotovili, kaj vse je treba popraviti, urediti in dokupiti v stanovanju ali okolici hiše. 

Za uresničitev nekaterih, npr. ureditev vrta, postavitev bazena, nakup pohištva, beljenje prostorov in podobno, boste morda potrebovali dodatna finančna sredstva. V tem primeru vam lahko na pomoč priskoči ugoden potrošniški kredit. Ta vam lahko pomaga tudi pri kritju nepričakovanih izdatkov, popravilu avtomobila ali novi garderobi.

Preprosto do ugodnega potrošniškega kredita v SKB

V tem obdobju so v SKB banki poskrbeli za prav posebno akcijsko obrestno mero, ki velja do konca avgusta 2020 in to za stranke vseh bank! Stranke SKB banke lahko ugoden potrošniški kredit naročite prek svoje spletne ali mobilne banke, ostali pa obiščite najbližjo poslovalnico.

Potrošniški kredit do 7 let lahko dobite brez zavarovanja, ob dodatni sklenitvi zavarovanja za primer smrti ali brezposelnosti pa se akcijska obrestna mera za vsako sočasno sklenjeno zavarovanje dodatno zniža za 0,10 odstotne točke – vse do 0,30 odstotne točke!

Za kar najhitrejše informacije o višini kredita, obrestni meri in ročnosti predlagamo obisk spletnega izračuna, kjer lahko preverite, kako ugodni in dosegljivi so novi potrošniški krediti. Nato pa se hitro lotite uresničevanja svojih načrtov.

Dodatne nepremičninske priložnosti

Bogata ponudba na trgu stanovanjskih kreditov ima za posledico resnično veliko ugodnosti za kreditojemalce,  akcijska ponudba stanovanjskega kredita v SKB pa bo za oživitev ter uresničitev želja in idej o novem domu ali prenovi doma še toliko lažja.

Stanovanjski kredit lahko najamete za nakup ali gradnjo nepremičnine, lahko pa tudi za dražja vzdrževalna dela, kot so zamenjava oken, nova fasada, prenova kopalnice ali kuhinje. Odlična izbira je tudi t. i. družinski kredit, kjer kredit za financiranje iste nepremičnine najame več ožjih družinskih članov, in to s skupnimi stroški odobritve, enakimi kot za en sam kredit.

👉 Ne spreglejte akcijskih obrestnih mer banke SKB!

Bi radi izvedeli, kako dolgo boste odplačevali svojo sanjsko nepremičnino? Informativni izračun stanovanjskega kredita lahko opravite hitro in preprosto prek spleta – le en klik stran

Vse dodatne informacije dobite na SKB strani, v kateri koli poslovalnici SKB banke ali na tel. št. (01) 471 55 55. 

#vztrajam #vztrajam 21. junij 2020

Prijavi se na e-novice!

Enkrat tedensko v svoj e-nabiralnik prejmi zgodbe navdiha, motivacijske nasvete in najboljše #vztrajam objave minulega tedna.