4 nebesna znamenja, ki jim grozi IZGORELOST (in si zato nujno morajo privoščiti počitek)

4 nebesna znamenja, ki jim grozi IZGORELOST (in si zato nujno morajo privoščiti počitek) (foto: Profimedia) Profimedia
4. 10. 2022

Nekatera nebesna znamenja si morajo nujno vzeti počitek! 

Bik

Ker veliko časa preživite doma, vam včasih kdo očita, da ste leni, čeprav temu še zdaleč ni tako. V resnici se zelo trudite pri vsemu, kar počnete. Ste strastni, zagnani in vztrajni - do te mere, da včasih pozabite na pomen premora. Privoščite si počitek, morda celo krajše počitnice. Razvajajte se!

Ribi

Zaradi vaše ljubeče narave ogromno pozornosti posvetite bližnjim. Vedno ste pripravljeni prisluhniti in pomagati prav vsem; razen sebi. Opomnite se, da je vaše počutje na prvem mestu in si za spremembo privoščite nekaj časa zase. V kolikor ne poskrbite zase, resno ogrožate svoje zdravje.

Vodnar

Slovite kot izjemno neodvisni in na to ste zelo ponosni. Lahko poskrbite sami zase in praktično ne potrebujete nikogar - a to še ne pomeni, da vam ni nikoli dovoljeno vprašati za pomoč. Da bi se izognili izgorelosti, si ne nalagajte preveč dela in se naučite kdaj vprašati tudi za pomoč.

Tehtnica

Zaradi optimistične narave ohranjate zavedanje, da se bo na koncu vedno vse uredilo. Vendar je pri tem pomembno tudi, da si priznate, kdaj ste preobremenjeni in kdaj nečesa ne zmorete izpeljati tako, da ob tem ne bi škodili sebi. Bodite realni in predvsem dočutni do sebe.

Preberite več na sensa.si