Exatlon: Tekmovalka rdeče ekipe je spregovorila o konfliktih s sotekmovalci!

Exatlon: Tekmovalka rdeče ekipe je spregovorila o konfliktih s sotekmovalci! (foto: Planet TV) Planet TV
21. 9. 2022

Hitro po pričetku šova Exatlon so se pojavila ugibanja, ali v rdeči ekipi prihaja do konfliktov. Sedaj imamo odgovor iz prve roke.

Športno obarvan resničnostni šov Exatlon je že v polnem teku, ob tem pa gledalci spoznavamo tudi dinamiko, ki vlada v rdeči in modri ekipi.

Ugibanja, da v rdeči ekipi prihaja do konfliktov, so se pojavila že z odhodom Mance Šepetavc, ki je dejala, da šov zapušča ravno zaradi spletk in taktik.

Sedaj pa je o konfliktih v rdeči skupini spregovorila tudi Teja Kralj: tekmovalka, ki se je že na prvi tekmi poškodovala, zaradi poškodbe pa je šov bila primorana tudi zapustiti.

Za portal njena.svet24.si je Teja spregovorila tudi o nesporazumih znotraj ekipe. Med drugim je priznala, da je tudi sama imela težave z nekaterimi sotekmovalci.

"Kar se tiče odnosov in taktike verjetno poznate pregovor, da naj vsak počisti pred svojim pragom in bo svet veliko čistejši. Vse težave, ki jih imaš sam s seboj ali z drugimi (tudi sama sem imela mini težave z dvema osebama v hiši), jih moraš rešiti sam. Ali da se pogovoriš, ali da osebi daš vedeti, kje so meje. En konflikt sem rešila s pogovorom, drugega z mejo. Tam si sam," je povedala Teja.

Rdeča ekipa se je nedvomno izkazala v samem tekmovanju, vsekakor pa upamo, da bo znotraj ekipe prihajalo do čim manj konfliktov in da se bodo tekmovalci med seboj dobro razumeli tudi takrat, ko ne bodo na poligonih.

Preberite več na cosmopolitan.si