Izpoved Gorenjke: zaradi nesreče med oralnim zadovoljevanjem sta mogla k zdravniku

Izpoved Gorenjke: zaradi nesreče med oralnim zadovoljevanjem sta mogla k zdravniku (foto: Profimedia) Profimedia
14. 9. 2023

Med oralnim zadovoljevanjem partnerja je prišlo do poškodbe, zaradi katere je bil potreben obisk zdravnika...

Nesreče in poškodbe nikoli niso prijetne, v posebno nerodno situacijo pa nas lahko spravi poškodba med spolnim odnosom. Da bi se izognili zadregi, ne počnite napake, ki jo je storila Gorenjka.

Portal Cosmopolitan je objavil osebno zgodbo bralke, ki se ji je pripetila nezgoda med oralnim zadovoljevanjem svojega partnerja.

Tako je povedala:

"Kljub temu, da v družbi veljam za bolj tiho in sramežljivo osebo, se je skozi leta izkazalo, da sem v postelji pravo nasprotje tega. Še sama ne vem, kaj se pravzaprav zgodi, ko je čas za seks, a v meni se prebudi moj alter ego, ki je drzen in strasten in ja, včasih tudi nekoliko nasilen."

Včasih pa dekle med spolnim odnosom postane celo nekoliko preveč zagreto. "Pred dnevi, ko sva bila sama v apartmaju na morju, sem se namreč tako zagreto podala v oralno zadovoljevanje, da sem v navalu zagretosti pozabila na prvo pravilo blowjoba: pazi na zobe!

'Av,' je vzkliknil fant, ko sem z robom svojega zoba zagrizla v njegov penis in tam pustila majhno rano. Zadnja stvar na svetu, ki sem jo želela, je bila to, da bi svojemu fantu povzročila bolečino.

A ranica, ki jo je povzročila na penisu, je bila samo začetek težav.

"Majhno odprtino na ZELO občutljivem delu telesa je namreč tekom tedna dodatno razdražila slana voda in material cenenih kopalk, ki sva jih kupila na neki stojnici. Stanje rane je bilo ob koncu tedna tako slabo, da je fant moral obiskati tamkajšnjega zdravnika, ki mu je zabičal prepoved seksa."

Parček tako preostanka dopusta ni smel preživljati med rjuhami, bralka pa si s svojo zgodbo želi opozoriti dekleta, naj so med oralnim zadovoljevanjem še posebej previdna.

"S to odločitvijo zdravnik ni kaznoval le mojega fanta, ampak tudi mene, ki sem bila, če smo iskreni, pravzaprav kriva za nastalo situacijo. V želji, da se podobno ne prepeti nikomur drugemu zato še enkrat pozivam: prvo pravilo blowjoba se glasi: "Pazi na zobe!"