Našli smo edinstveno lokacijo za aktivni vikend, ki bo navdušil tudi vaše najmlajše

Našli smo edinstveno lokacijo za aktivni vikend, ki bo navdušil tudi vaše najmlajše (foto: Falkensteiner) Falkensteiner
14. 3. 2023 Promocijsko sporočilo

Iščete lokacijo, ki bi vam nudila tisti dragoceni preplet pobega od divjega vsakdana in uživanja v nepozabnih avanturah? Našli smo rešitev, ki bo vam in vaši družini v čakanju na pomlad ponudila nešteto priložnosti za krojenje najbolj nepozabnega vikenda. 

Na prekrasni lokaciji ob Jadranskem morju vas v bližini vedno živahnega mesta Zadar v svoj čarobni svet vabi vrhunska počitniška destinacija hotela Funimation Borik in počitniškega kampa Falkensteiner Premium Camping Zadar, ki jo mnogi hvalijo kot unikatno kombinacijo sprostitve, pustolovščin in zabavnih aktivnosti v t.i. Funtastičnih vikendih – zabava za vso družino je torej zagotovljena že v imenu!

Čarobnost obmorske krajine

Prvo, kar vas bo prepričalo, je vsekakor sama lokacija, v katero je prekrasno vpleten celoten Falkensteiner kompleks. Ker vemo, da že pogrešate morje, boste najprej z globokim vdihom zaužili edinstveno morsko atmosfero, ki ima tudi izven poletne sezone svojevrsten čar. Vonj po morski vodi pomiri že ob prvem vdihu, še preden se vikend zares začne.

Falkensteiner

Obdani z vedno zelenimi borovci, boste hitro vzpostavili stik z naravo in verjamemo, da vas bodo v želji po raziskovanju okolice takoj zasrbele noge. Na tej čudoviti lokaciji preprosto ne boste želeli biti na miru – tudi zato, ker je na voljo nekaj za vsak okus. A nekaj, kar absolutno morate vključiti v vaš aktivni vikend, je sprehod. Okolica ponuja neštete kotičke za občudovanje narave, za bolj urbani utrip pa lahko sprehod podaljšate še po ulicah Zadra.

Pester program za kopico užitkov

Vsak vikend se pripravlja nekaj novega. Nekaj nepozabnega. Predvsem za najmlajše, ki lahko v sklopu hotela Falkensteiner Club Funimation Borik in kampa Falkensteiner Premium Camping Zadar preživijo najbolj igrive, fascinantne, pa tudi izobraževalne trenutke. 

Falkensteiner

Program je pester in domišljeno sestavljen. Najmlajše vabi na vikend z igranjem z LEGO kockami v prisrčno imenovan 'kockasti vikend', ki se bo zaključil z ogledom filma, pripravlja pa se tudi vikend magije in celo vikend norega laboratorija, kjer se mladi lahko izkusijo v raznolikih eksperimentih in si na koncu celo prislužijo diplomo! Kaj vse si lahko še obetate v naslednjih vikendih, preverite kar na uradni strani.

Popolna sprostitev

Ko pride čas, da se posvetite samo sebi, se lahko zasanjano podate v impresivni wellness spa Acquapura, kjer boste vsaj za nekaj ur zagotovljeno pozabili na zunanji svet in vse skrbi vsakdana. Aktivni del sproščanja lahko preživite v ogrevanem notranjem ali zunanjem bazenu, potem pa le še izberite vaš najljubši tretma – morda le nega obraza, morda masaža z aromatičnimi svečami ali pa vam je na kožo bolj pisana kakšna fina vodna terapija, morda celo 'detox' terapija za celo telo? Nabor tretmajev je tako širok, da boste zagotovo našli več razlogov, da se v spa vrnete še naslednji dan.

Če vam bolj kot pedikura in body wrap diši fizkultura, pa tudi za vas ena dobra novica – v kompleksu Acquapura Spa je tudi fitnes prostor, tako da lahko tudi na vikend oddihu brezskrbno nadaljujete svoj običajni program na utežeh. Po treningu pa le skočite še v bližnjo savno, da se bodo utrujene mišice lahko kakovostno sprostile.

Falkensteiner

Prijazno do družin – in vašega žepa

V klubu Falkensteiner niso pozabili vso svojo ponudbo zaviti tudi v privlačne ugodnosti. Najbolj vsekakor izstopa ta, da otroci 12. leta starosti v izbranih kategorijah namestitev bivajo brezplačno, se pa redno ponuja tudi popuste na tretmaje v Acquapura spaju. In ker boste tjakaj zelo verjetno odpotovali z osebnim avtomobilom, naj vam namignemo še, je gostom na voljo brezplačno parkiranje.

Začnite ustvarjati vaš najbolj nepozaben aktivni vikend na tej povezavi.