Ne boste verjeli, kako TA priljubljena tekmovalka Sanjskega moškega skrbi za zavidljivo postavo!

Ne boste verjeli, kako TA priljubljena tekmovalka Sanjskega moškega skrbi za zavidljivo postavo! (foto: Instagram: Pia Belak) Instagram: Pia Belak
30. 11. 2022

Razkrila je, kako skrbi zase in ohranja čudovito postavo. 

V letošnji sezoni resničnostnega šova Sanjski moški je že v prvem večeru navdušila Pia Belak, ki je prva tudi prejela posebno, belo vrtnico. Pia je iz oddaje v oddajo vse bolj navduševala s svojim umirjenim karakterjem in čudovitim izgledom.

Za tekmovalko se je sanjsko potovanje minuli vikend že zaključilo, na svojem Instagram profilu pa je ob odhodu odgovarjala na najrazličnejša vprašanja tako o šovu, kakor tudi o svojem osebnem življenju.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PIA BELAK (@piabelak)

Sledilce je med drugim zanimalo, kako Pia skrbi za svojo izjemno postavo.

V šovu je Pia navdušila s svojim čudovitim videzom in morda ste ob tem pomislili, da se mora zagotovo ukvarjati s fitnesom. A Pia je presenetila s svojim odgovorom in razkrila, da obiskuje vodene vadbe. 

Kaj pa prehrana? 

Izkazalo se je, da je Pia prava gurmanka! Na svojem profilu je razkrila, da je njen najljubši zajtrk kombinacija poširanih jajc in avokada, za kosilo ima najraje testenine s kozicami in tartufi, za večerjo pa obožuje kakšen dober zrezek. Povedala je tudi, da navadno v dnevu popije dve skodelici bele kave.

Sledilce je zanimalo tudi, kako je bila urejena hrana v samem šovu. Pia je razložila, da so tekmovalke imele kuharja in skupno jedilnico. Obroki so bili zdravi, a okusni, v jedilnici pa so bili ves čas na voljo tudi prigrizki in kava.