Nekdanja prostitutka razkriva: TO so najbolj bizarne zahteve, ki so jih imele stranke

Nekdanja prostitutka razkriva: TO so najbolj bizarne zahteve, ki so jih imele stranke (foto: Profimedia) Profimedia
15. 11. 2022

Razkrila je vse sočne podrobnosti poklica, ki ga je opravljala 7 let.

Miranada Kane je kar sedem let delala kot prostitutka ter eskort dama. Imela je vlogo domine, nato pa se je odločila za spremembo kariere in postala komičarka. Danes svoje pretekle izkušnje na hudomušen način deli tudi na odru.

Miranda priznava, da so včasih želje njenih strank bile zelo zahtevne.

Nekateri preprosto niso razumeli, da ob najemu prostitutke zraven ne dobijo še sanjskega prizorišča, kakršnega so si zamislili.

"Včasih stranke ne razumejo, da tisto, kar so plačale, ne vključuje osvetlitve, garderobe in posebnih učinkov, ki so potrebni, da uresničijo svoje najbolj odbite fantazije. Včasih nimajo pojma, da se pod seksi perilom skrivamo človeška bitja. Včasih so naši klienti preprosto neumni," pravi Miranda brez dlake na jeziku.

Stranke so si pogosto zaželele posebnih kostumov in rekvizitov, nato pa so bile razočarane, ko jim je Miranda pojasnila, da v svoji omari nima vsega, kar jim pade na pamet.

"Želim si rdeče čipkaste hlače, ozko uniformo služabnice iz PVC materiala, ozke visoke škornje in usnjeno kapuco," je naštel eden izmed klicateljev (in potencialnih strank). "Brez težav, samo vse prinesite s seboj na dogovorjeno mesto," mu je odgovorila. "A tega nimate?," jo je vprašal. No, odgovorila mu je, da takih rekvizitov res ne premore.

Poleg zahtevnih strank pa se je redno srečevala tudi s strankami, ki so imele, kot je to poimenovala sama, 'sindrom princa na belem konju'. 

"Ljudje so prepričani, da seksualne delavke nekaj počnejo proti svoji volji (če je že tako, ne gre za seksualne delavke, temveč za nekaj drugega) in zato nas je potrebno rešiti, kajne? Še posebej s strani moškega, ki nam je plačal, da se eno uro do njega vedemo kot do osla."

Številni moški so ji rekli, da imajo za njo velike načrte. Do nje so se obnašali kot, da jo morajo rešiti, čeprav je bila sama zadovoljna s svojo kariero.

Miranda je naštela še nekaj nenavadnih vprašanj, ki jih je med delom dobila.
  • "Imaš boksarski ring?" Presenetilo ga je, da ga nimam.
  • "Lahko pokličeš svoje prijatelje, ki bi se smejali mojemu malemu penisu?" Ojoj.
  • "Mi lahko prdiš v usta?" Ne bo šlo.
  • "Kaj bi delala s 33 cm velikim penisom?" Oglasi se mi, ko ga boš imel.
Redno je naletela tudi na posameznike, ki so ji želeli zbijati ceno.

"Vprašanje: "Ali je to tvoja najboljša ponudba?" je zame prava nočna mora. Zaradi takih vprašanj klienti končajo na moji 'črni listi'. Ja, to je najboljša cena, ki jo ponujam, ti pa si obupen, ker to sploh sprašuješ. Ne morem se pogajati glede cene najemnine za stanovanje, cene hrane v trgovini, plačevanja davka, tako da se ti ne moreš pogajati z mano," je odločna Miranda.

Miranda zagotavlja, da delo prostitutke vsekakor ni tako preprosto, kakor morda deluje na prvi pogled in da zahteva trdo delo, odrekanje ter številne neprespane noči.

Preberite več na: govorise.metropolitan.si