Počela sva vse, kar bi počel par, ki je skupaj 6 let – in potem sem izvedela, da sem v zvezi s svojim BRATOM! Kaj se je zgodilo … (resnična izpoved)

Počela sva vse, kar bi počel par, ki je skupaj 6 let – in potem sem izvedela, da sem v zvezi s svojim BRATOM! Kaj se je zgodilo … (resnična izpoved) (foto: Profimedia) Profimedia
6. 9. 2022

"Stara sem 30, moj brat pa 32. Medtem ko to pišem, ga bom večino časa imenovala kot svojega fanta. Ob tem se počutim prav čudno."

"Kot dojenček sem bila posvojena, pa vendar tega nisem vedela do svoje srednje šole. Nisem se počutila izdano, pa tudi ni mi bilo pretirano mar. Svoja starša imam rada in tudi onadva imata mene. Koga briga, če nista moja prava starša"

"Tudi moj fant je bil posvojen, in to je bila ena izmed stvari, ki naju je precej povezala, ko sva se spoznala. Da je posvojen, tudi on ni izvedel do srednje šole. Oba sva imela to srečo, da sva dobila dobri družini in nama ni bilo treba hoditi od rejnikov do rejnikov."

"Najino razmerje je bilo in je še vedno odlično. Zelo hitro sva se 'poštekala' in se začela privlačiti. Še nikoli nisem spoznala osebe, do katere bi čutila takšno hipno privlačnost in domačnost

Zdaj vem, da sta to udobje in domačnost izvirali iz dejstva, da je moj brat. Ne moj polbrat. Ampak pravi brat. Počela sva vse, kar bi počel par, ki je skupaj 6 let.

Izpovedala sva si ljubezen, seksala, praznovala obletnice, spoznala družino drug drugega. Srečna sem le, da sva se že zgodaj strinjala, da ne želiva imeti otrok, in da se ni zgodilo še to. Ne želim se soočati z zdravstvenimi tveganji in vzgajati otroke, ki bi vedeli, da sta njuna starša sorojenca.

To sem odkrila, ko sva opravila DNK test, da bi raziskala najine predhodnike in kaj točno sva.

Naročila sem dva testa za naju, pljunila sva v posodici in ju poslala na analizo. Trajalo je nekje en mesec in ko sva dobila rezultate, sem bila navdušena, da bom odkrila, kakšno preteklost imava.

A še preden sem sploh prišla do tega, sem ugotovila, da sva sorojenca. Bila sem, milo rečeno, ŠOKIRANA. Informacija je čisto sveža, tako da tega še sploh nisem povedala svojemu fantu. Resnično upam, da so naredili napako, ampak zdaj mi počasi stvari postajajo jasne.

Zmeraj so nama govorili, kako sva si podobna, in da je on moška verzija mene. Že veliko pred tem so naju vedno primerjali. Ob tem sva se običajno le nasmehnila, zdaj pa že celo jutro gledam najine skupne fotografije in ugotavljam, kako podobna sva si v resnici.

Je kar strašljivo in ne vem, kaj naj naredim.

Svojega fanta/brata še vedno ljubim in skupaj sva 6 let. Imava hišo in ustvarila sva si prijetno življenje. Upam, da je pri testu prišlo do napake, zato imava v načrtu opraviti še enega, pravega. Pa vendar sem v paniki. Še zmeraj ga vidim kot ljubezen svojega življenja," je na spletnem portalu Reddit razkrilo dekle."

Kasneje se je ponovno oglasila z novico, da je za to vendarle povedala tudi svojemu fantu.

"Ne želi zganjati panike ali pa se naglo odločati, dokler nekje ne opraviva pravega testa. Ampak vidim lahko, da je prestrašen in prav čudno mi je ležati ob njem v postelji," je zaključila.

Članek je bil predhodno objavljen na Cosmopolitan.si

Preverite še:
"Nikoli nisem varala, a možev test očetovstva je pokazal negativno - nato pa sem izvedela RESNICO"