Sanjski moški: Težko bi se ujel z dekletom, ki ne bi imelo interesa za šport

Sanjski moški Blaž Režek Kričej (foto: FOTO: POP TV) FOTO: POP TV
27. 11. 2022

Blaž Kričej Režek je slovenski javnosti trenutno najbolj poznan kot sanjski moški, ki letos osvaja srca v istoimenski oddaji. 

Blaž svojo strast do življenja živi na različne načine, med drugim tudi v zanimivih športnih aktivnostih, ki se jih loteva, ljubezni do navtike ter dinamičnemu stilu življenja, ki mu je pisan na kožo. Povprašali smo ga nekaj vprašanj glede njegovega aktivnega sloga življenja, sodelovanja v šovu Sanjski moški in seveda ljubezni. 

V oddaji Sanjski moški si izpostavil, da si precej športno aktiven. Kateri so športi s katerimi se največ ukvarjaš?

Res je, s športom sem odraščal in se bom z njim ukvarjal dokler bo moje telo to zmoglo. V preteklostin sem najdlje treniral košarko, danes pa sem skoraj vsak dan v fitnesu. Ni pa to moja edina aktivnost, poleti veliko časa namenim vodnim športom npr. surfanje, potapljanje, podvodni ribolov, plavanje ...

Kaj misliš, da največ pripomore k dobremu fizičnemu izgledu?

Prehrana in spanje.

Je zate pomemben zdrav duh v zdravem telesu? Kako se to odraža pri tebi?

Seveda, včasih sem veliko časa posvečal le fizičnem treningu, danes pa prakticiram tudi psihične treninge ali kako naj se izrazim ... skrbim katere informacije vnašam v svojo glavo, kaj preberem, meditiram, si delam zapiske itd.

Ti je v odnosu s punco pomembno, da je tudi ona športno aktivna in lepega fizičnega izgleda? Bi pristal na razmerje v katerem z njene strani ne bi bilo nobenega interesa po športni aktivnosti?

Ja, to je zame pogoj, ker interes oziroma ne-interes za športne aktivnosti pove veliko o osebi. Težko bi se ujel z dekletom, ki ne bi imela interesa za te stvari.

Kako je snemanje oddaje Sanjski moški vplivalo na tvoj vsak dan? Kako se je zaradi tega spremenilo tvoje življenje?

Snemanje je bilo fizično in psihično precej naporno, moj ritem prehranjevanja se je podrl, trenirati sem pa uspel le enkrat na teden v povprečju, kar je slabo vplivalo na moje počutje ampak sem vedel, da se bom lahko takoj po snemanju vrnil v moje običajne aktivnosti.

Preberite še: Teo Čeh (Exatlon) razkril, kakšen je v resnici Jure Košir

Intervju pripravila: Mateja Sekavčnik