Sedaj je uradno! Voditeljica Exatlona in manekenka Tina Gaber se je ob premierju sprehodila v beli obleki (je z njo kršila protokol?)

9. 2. 2023

Voditeljica Exatlona in manekenka Tina Gaber je potrdila, kar se je šušljalo že dlje časa: pred kulturnim praznikom je v Cankarjev dom prišla skupaj s premierjem Robertom Golobom. 

Slika 1/2

Do sedaj se je le ugibalo, ali ima Robert Golob tesnejše stike s prelepo Tino Gaber, dan pred Prešernovim dnevom pa je vse postalo jasno, ko se sta se z roko v roki sprehodila do mesta v dvorani Cankarjevega doma. 

Na vsakoletni državni proslavi so podelili Prešernove nagrade: najvišja priznanja v umetnosti. Letos sta prejemnika multidisciplinarna umetnica Ema Kugler in akademski slikar Herman Gvardjančič. 

Letos je delno pozornost ukradla tudi Tina Gaber, ki je ponosno hodila ob predsedniku vlade, za njo pa se je obrnil tudi marsikdo z vprašanjem, ali je s svojo belo obleko in velikim črnim pasom sledila protokolu, ki sicer ni zapisan na vabilu, je pa za takšne prireditve jasno določen. 

Poglejte, kaj pravi stilistka Barbara Žgalin. ➡️

Borut Živulovič/BOBO