Shoppster Mega ponudba za vadbo v hladnejših dneh

Shoppster Mega ponudba za vadbo v hladnejših dneh (foto: Shoppster) Shoppster
29. 9. 2022 Promocijsko sporočilo

Spletni ponudnik Shoppster v jesenske mesece vstopa z »MEGA ponudbo«, ki prinaša številne ugodnosti tudi za imetnike digitalnih bonov 2022. Ob brskanju po Shoppsterjevih spletnih policah smo našli tudi izjemen prihranek pri nakupu izdelkov za aktivno jesen.

Shoppster je v preteklih mesecih svojo ponudbo zvišal za kar 30 % in poskrbel, da bo vsak rekreativec tudi v hladnih jesenskih večerih vzdrževal svojo kondicijo, pa naj bo to samostojna rekreacija ali pa tista v družbi najboljših prijateljev.

Ljubitelji teka, pozor!

Spletni ponudnik ni pozabil na ljubitelje teka, zato je v bogati ponudbi tekalnih stez poskrbel za neverjetne prihranke. Za Xplorerjevo magnetno tekalno stezo BlazeTe tako zdaj namesto 400 evrov odštejete le 189,90 evrov. 

Obenem lahko Telemachovi naročniki znotraj »MEGA ponudbe« prihranek še dodatno povečajo. Z registracijo v program zvestobe bodo namreč samodejno vključeni v Shoppster Smart Connect, ki omogoča možnost nakupa izdelkov na kar 24 obrokov brez obresti.

Shoppster

Jesenske družabne večere preživite aktivno

Kljub nižjim temperaturam, ki jih prinašajo jesenski meseci, na Shoppsterjevih spletnih policah najdemo odlične ideje za aktivno preživete večere v krogu družine in prijateljev. Ena od stvari ki združuje prijetno s koristnim in omogoča prijetno druženje z najbližjimi je namizni tenis. Zaradi enostavne  postavitve in minimalnega prostora, ki ga ob pospravljanju zavzame, pa je miza Denis odlična tudi za notranjo uporabo.

Ne veste kako uporabiti digitalni bon 2022?

Ob tem velja omeniti še, da lahko imetniki digitalnega bona 2022 bon uporabijo v sklopu izdelkov, ki so vključeni v Mega ponudbo. To pa pomeni le eno – še dodaten prihranek pri nakupu digitalnih naprav. In tudi teh ne manjka na policah spletnega trgovca Shoppster.si.