Ste vedeli, da je tekmovalka Exatlona Teja Kralj poročena s TEM nogometašem?

Ste vedeli, da je tekmovalka Exatlona Teja Kralj poročena s TEM nogometašem? (foto: Planet TV) Planet TV
14. 9. 2022

Medtem, ko je na tekmovanju v Dominikanski republiki, njen mož skrbi tudi za otroke...

V športno obarvanem šovu Exatlon lahko letos spremljamo tudi Tejo Kralj, 43-letno ekonomistko iz Škofje Loke. Teja je velika ljubiteljica resničnostnih šovov, saj je pred Exatlonom kar dvakrat sodelovala tudi v šovu Survirvor.

Šport je velik del Tejinega življenja; obožuje tek, kolesarjenje ter tek na smučeh. V otroštvu se je ukvarjala z atletiko, kasneje pa jo je pritegnil karate. Kot tekmovalka v Exatlonu pa žal vseh svojih sposobnosti še ni mogla pokazati, saj si je takoj v začetku šova poškodovala koleno. 

Sicer pa je Teja tudi mama devetletnih dvojčkov in žena Domnu Kralju, nogometašu, ki igra za klub z Bleda. Ravno Domen je tisti, ki skrbi za otroka v času Tejine odsotnosti.

Že ob odhodu v šov je Teja povedala, da bo zagotovo pogrešala svojo družino, a je prepričana, da bo tudi Domen nalogi kos, saj si tudi sicer enakomerno delita naloge, ki so vključene v starševstvo.

Za portal njena.si je tekmovalka zelo pohvalila svojega soproga: "Je mož, ki se tudi sicer ne loteva zgolj tehničnih opravil, zna namreč poprijeti za vsa gospodinjska opravila, hkrati pa seveda tudi poskrbeti za otroka, jima pomagati pri učenju itd. Skratka, Domen je mož z veliko začetnico."

Verjamemo, da je celotna družina ponosna na Tejin nastop in njeno borbenost, vsi skupaj pa držimo pesti, da bo uspešno okrevala po poškodbi kolena.