Ta horoskopska znamenja vam zlepa ne bodo odpustila, če jih boste prizadeli

Ta horoskopska znamenja vam zlepa ne bodo odpustila, če jih boste prizadeli (foto: Profimedia) Profimedia
23. 10. 2022

Odpustiti je težko, vendar je mogoče. Razen če ko gre za ta horoskopska znamenja. Preverite, katerim znamenjem se ne želite zameriti. 

Kozorog

Kozorog je lahko precej težavno znamenje in ko je jezen, se z njim raje ne spuščajte v razpravo. Je zelo discipliniran, tudi ko je jezen, zato vas zna tudi preprosto odpisati in pri tem vztrajati. 

Bik

Bik je po naravi zelo umirjen in racionalen, zato pogosto čuti, da mora odpustiti. A je lahko tudi zelo trmast in ponosen. Ravno te lastnosti pa mu včasih preprečujejo, da bi zares odpustil ljudem, ki so se mu zamerili, ga prizadeli ali ga kako drugače oškodovali. 

Rak

Morda si je težko predstavljati rake kot zelo čustvene in zamerljive ter na seznamu skupaj s kozorogom in bikom. Vendar tudi raki v resnici težko odpustijo. Ko se jim zgodi krivica, bodo to jasno in glasno naznanili. Tišina pa vam bo dala vedeti, da ste prizadeli njegova čustva in tega ne bodo nikoli pozabili. 

PREVERITE: 4 nebesna znamenja, ki jim grozi IZGORELOST (in si zato nujno morajo privoščiti počitek)

Škorpijon

Škorpijon je čist zares eno najbolj ognjevitih znamenj, odziva se impulzivno in strastno, zato ga ni pametno jeziti. Zlepa ne bo odpustil, ko ga enkrat razočarate in še huje, morda vam ne bo nikoli več popolnoma zaupal. 

Lev

Če ste se kdaj spraševali, kdo je lahko še ponosnejši od bika in kozoroga, tu je odgovor – lev. Nikoli vam ne bo odpustili napake – iz principa. Lev pričakuje spoštovanje in če ga ne dobi, odpuščanje ne pride v poštev. 

PREVERITE ŠE: Večina ljudi po svetu praznuje rojstni dan na TA dan – ste med njimi?

ALI PA: Ženske, rojene v teh znamenjih, so najboljše mame