Tekmovalka Exatlona iskreno: si je Mare zaslužil zmago?

Tekmovalka Exatlona iskreno: si je Mare zaslužil zmago? (foto: Planet TV) Planet TV
29. 11. 2022

Številni gledalci menijo, da Maretova zmaga ni bila zaslužena. Končno so o tem spregovorili tudi tekmovalci...

V petek se je zaključila druga sezona športno obarvanega resničnostnega šova Exatlon. Med dekleti si je zmago priborila Karolina Siročič, med moškimi pa je z zmago presenetil Marko Špiler - Mare.

Že od samega pričetka Exatlona sta za moška favorita veljala Tim Nuč in Teo Čeh, zato so številni gledalci bili presenečeni, da se je Marko uvrstil v finale. Še večje presenečenje je sledilo, ko je Mare premagal Tima in tako postal letošnji zmagovalec Exatlona.

Nekateri gledalci so bili razočarani nad izidom, nekateri pa so celo prepričani, da zmaga ni bila zaslužena. Marko se je Exatlonu pridružil šele mesec po pričetku, kot menjava za poškodovanega Klemna Kopino. Nekateri verjamejo, da je tekma bila nepoštena, saj je Maretova pot do finala (in zmage) bila krajša ter da je zaradi tega bil tudi bolj spočit.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Exatlon Slovenija (@exatlonslovenija)

O tem je pred kratkim spregovorila tudi Klara Japelj, ena od tekmovalk ekipe Triglav. Na svojem Instagram profilu je odgovarjala na vprašanja sledilcev; med drugim je odgovorila tudi na vprašanje, kako so se tekmovalci znotraj rdeče ekipe ujeli.

"S celotno ekipo smo se res dobro razumeli, tudi, če nismo zgledali tako povezani, kakor modri," je zagotovila Klara in ob tem dodala, da je tudi v finalni tekmi zaradi tega med dekleti navijala za "Triglavanko" Lino. Kljub temu pa je zatrdila, da je Karolina zasluženo zmagala.

Kaj pa Marko? Meni, da je njegova zmaga bila zaslužena?

"Mislim, da je bil Mare dober že odkar je prišel, ampak ga nekako noben ni štel med favorite. Proti koncu se je samo še izboljšal in po mojem mnenju čisto pravično zmagal," je povedala.

"Ali je zasluženo ali ne zdaj vsi špekulirajo, ker ni bil tu od začetka. Mogoče tudi ni bil najhitrejši ampak roko na srce je bil dober in po mojem mnenju je zmaga zaslužena."

Kaj pa o izidu menite vi?