TO bo najboljši dan v tednu za vaše nebesno znamenje!

TO bo najboljši dan v tednu za vaše nebesno znamenje! (foto: Profimedia) Profimedia
26. 9. 2022

Preverite, kateri dan bo za vas še posebej uspešen!

Oven: petek, 30. september

Petek je priložnost, da začnete slediti svojim pristnim občutkom. Pripeljali vas bodo točno tam, kjer morate biti, da bi živeli življenje, ki si ga resnično želite.

Bik: nedelja, 2. oktober

Proti koncu tedna je ključno, da ostanete zbrani in mirni ne glede na ovire ali izzive, ki se bodo pojavili. Vaša vztrajnost se vam bo zelo obrestovala.

Dvojčka: četrtek, 29. september

Razmislite, kaj iz preteklosti vas omejuje pri tem, da bi zaživeli svobodno in neustrašno spustite vse, kar vam več ne služi.

Rak: petek, 30. september

Nobene želje se ne uresničijo same od sebe. Proti koncu tedna bo napočil čas, da postavite dober načrt in stopite v akcijo uresničevanja vseh svojih ciljev.

Lev: sreda, 28. september

Odprite se neverjetnim izkušnjam, ki vam jih življenje prinaša. Če boste zaupali sebi in kdaj tudi tvegali, se vam bo to še toliko bolj obrestovalo.

Devica: sreda, 28. september

Čas je, da stopite iz cone udobja in tvegate. Ko neustrašno sledite sebi, se bodo pojavile nepričakovane priložnosti, ki vam bodo drastično spremenile življenje.

Tehtnica: petek, 30. september

Razmislite, kaj vas v življenju ovira. Petek je čas, ko se odločno umaknete od vsega, kar vas omejuje pri tem, da bi živeli srečno in svobodno življenje.

Škorpijon: petek, 30. september

Konec tedna bo za vas v znamenju obilja. Razmislite, kako lahko svoje življenje obogatite na področju odnosov, pa tudi financ. Ko sledite sebi, se bo vse odvilo točno tako, kot se mora.

Strelec: nedelja, 2. oktober

Čas je, da v oktober stopite v svoji pristni luči. Nehajte se obremenjevati z mnenjem okolice in zaživite tako, kot si želite sami.

Kozorog: četrtek, 29. september

Obeta se vam napredovanje, povišica ali celo nova poslovna priložnost. Pomembno je, da ob tem sledite svojim občutkom in zaupate intuiciji.

Vodnar: četrtek, 29. september

Začeli boste žeti to, kar ste sejali - sploh na področju financ. Morda se vam bodo povrnile določene naložbe ali vas bo presenetila povišica zaradi vašega preteklega truda.

Ribi: četrtek, 29. september

Usmerite se v svoje občutke in intuicijo. Dovolite si slediti sebi, saj se lahko le sami pripeljete do življenja, po katerem hrepenite.