TO bo najboljši dan v tem tednu za vaše astroznamenje!

TO bo najboljši dan v tem tednu za vaše astroznamenje! (foto: Profimedia) Profimedia
19. 9. 2022

Na kateri dan v tednu vam bodo zvezde še posebej naklonjene?

Oven: sreda, 21. september

Oblila vas bo motivacija za spremembe v življenju. Končno boste dobili odgovore, ki jih morda iščete že nekaj časa in uvideli, kakšen mora biti vaš naslednji korak.

Bik: ponedeljek, 19. september

Na prvo žogo vam morda stvari ne bodo šle po načrtih, a vas bodo pripeljale do neverjetnih rezultatov. Ne pozabite;  najbolj izjemne priložnosti se vam obetajo tam, kjer najmanj pričakujete. 

Dvojčka: torek, 20. september

V torej vas bo spremljal občutek, da vam vse teče kot po maslu in da ste točno tam, kjer morate biti. Ves trud iz preteklih mesecev se vam bo obrestoval in končno boste spoznali, da so pretekli izzivi imeli svoj namen.

Rak: petek, 23. september

Petek vam prinaša svež pogled. Morda boste na določene težave lahko pogledali iz drugačnega zornega kota, in do svojih bližnjih boste veliko  bolj razumevajoči.

Lev: sreda, 21. september

Na ta dan se vam obeta dodatna jasnost. Določene osebne izzive boste videli z drugačnimi očmi, zmogli boste razmišljati izven okvirjev in dobili boste odgovore na vprašanja, ki se vam že dlje časa rojijo po glavi. 

Devica: sobota, 24. september

Čas je, da se osredotočite na svoje zdravje in dobro počutje. Razmislite, s katerimi spremembami lahko bolje poskrbite zase - tako fizično, kakor tudi mentalno in čustveno.

Tehtnica: sreda, 21. september

Sreda vas spodbuja k avtentičnosti. Sprejmite se v svoji celoti in vzljubite vse svoje plati. Nehajte se zadrževati in svetu neustrašno pokažite, kako izjemni ste v resnici.

Škorpijon: petek, 23. september

Razmislite o ljudeh, ki vas obkrožajo. Včasih ste nekoliko oddaljeni, ker se bojite biti prizadeti. A ravno intimni odnosi bi vas lahko osrečili - odprite se bližnjim in poglobite svoje odnose.

Strelec: petek, 23. september

Petek je za vas priložnost, da začnete napredovati in sprejemati tiste odločitve, ki vas zares osrečujejo. Preslišite mnenja in pričakovanja okolice ter prisluhnite sebi. Tudi vi si zaslužite živeti svobodno in skladno s sabo.

Kozorog: petek, 23. september

Proti koncu tedna se za vas prične srečno, skoraj čarobno obdobje. Če boste v tem času zaupali sebi in svoji intuiciji, vas bo življenje nagradilo z neverjetnimi priložnostmi.

Vodnar: nedelja, 25. september

Obeta se vam pomemben nov začetek. Vse, kar ste ustvarjali v zadnjih mesecih se vam bo končno obrestovalo in vesolje vas bo nagradilo za ves trud, ki ste ga vložili v svoje cilje.

Ribi: sreda, 21. september

Sreda vas spodbuja, da se osredotočite na najgloblje dele sebe. Tako boste odkrili, kako si zagotoviti lastno srečo in dobili jasno sliko, kaj v resnici potrebujete.