TO bo najboljši datum v tem mesecu za vaše nebesno znamenje!

TO bo najboljši datum v tem mesecu za vaše nebesno znamenje! (foto: Profimedia) Profimedia
3. 3. 2023

Na kateri dan v mesecu bodo zvezde še posebej intenzivno na vaši strani?

Marec 2023 je astrološko zelo intenziven mesec, zato boste od vsega dogajanja lahko celo nekoliko utrujeni, a ravno marec nam prinaša pomembne nove začetke in spoznanja.

Odkrijte vse pomembne astrološke dogodke tega meseca >

Kateri dan tega meseca pa bo še posebej naklonjen vašemu nebesnemu znamenju?

Oven: ponedeljek, 20. marec

To bo super dan in priložnost, da se podate na nove poti in se sprejmete takšne, kakršne ste. Pomembno je, da sledite svojim željam in preslišite mnenje okolice.

Bik: četrtek, 23. marec

Tudi, če je vaša preteklost bila težka, vas ta dan spodbuja, da spustite bolečino in se usmerite proti prihodnosti. Čas je, da stopite iz teme in naredite korak proti svetli prihodnosti.

Dvojčka: četrtek, 23. marec

Vesolje vas na ta dan spodbuja, da začnete uresničevati svoje sanje. Če zaupate sebi, se vam bodo začela odpirati neverjetna presenečenja in prijetne spremembe.

Rak: torek, 7. marec

Na ta dan lahko pričakujete, da boste nagrajeni za svoj trud iz preteklosti, obenem pa vam premik prinaša poseben zagon, da v svojem življenju odprete novo poglavje.

Lev: torek, 21. marec

Zvezde vam prinašajo nekaj čarobnosti in zagona, zato je to idealna priložnost, da stopite v akcijo, udejanite svoje misli in začnete uresničevati najbolj nore sanje.

Devica: četrtek, 16. marec

Ta dan bo za vas ugoden predvsem na področju financ. To je ugoden čas za investicije, nakup nepremičnine ali druge priložnosti, s katerimi lahko zgradite trdne finančne temelje.

Tehtnica: sobota, 25. marec

Spremenil se bo pogled na vašo karierno življenje. Morda je to spodbuda, da poiščete boljše ravnovesje med službo in zasebnim življenjem, lahko pa se celo odločite za novo karierno pot.

Škorpijon: sobota, 25. marec

Obetajo se vam najbolj neverjetne priložnosti. Lahko se celo zgodi, da boste težko verjeli, da se tako dobre stvari dogajajo vam. Sprejmite jih z odprtimi rokami in ozavestite, da si tudi vi zaslužite srečo.

Strelec: sreda, 22. marec

Pričakujete lahko pomemben premik v vaši naravnanosti. V tem času boste lahko opazili, da se spreminjajo vaše prioritete, kar vam bo prineslo več obilja, svobode in veselja.

Kozorog: sreda, 22. marec

Vesolje vam ponuja priložnost, da se posvetite skrbi zase, obenem pa negujete vse odnose, ki so vam zares pomembni. Ko se usmerite vase, boste bolje razumeli svoj namen in tisto, kar vam je resnično najpomembnejše.

Vodnar: nedelja, 19. marec

Ta dan vam prinaša odličen fokus in jasno izražanje, kar vam bo prišlo prav tako na osebnem, kakor tudi na kariernem področju. Bistre misli pa vam pomagajo pri tem, da se lažje osredotočite na svoje bodoče cilje.

Ribi: torek, 21. marec

Čas je, da razmislite o svojem poslanstvu in usmerite svojo energijo v prihodnost. Poiščite načine, kako si lahko omogočite obilno, pristno življenje, kakršnega si resnično želite.

Preberite več na Sensa.si

Morda bi vas zanimalo tudi: 

Razbijanje mitov o prehrani z Jernejem Ogrinom

V novi epizodi Aktivni podkasta je z nami Jernej Ogrin, mag. inž. prehrane, ki nam je zaupal, katere napake ljudje počnejo pri hujšanju in kako v svojo prehrano vpeljati spremembe, ki bodo prinesle dolgoročne rezultate.

Obenem pa smo skupaj razbili številne prehranske mite:

  • Je res, da zvečer ne smemo jesti sadja?
  • Je mikrovalovna pečica nevarna?
  • Je zajtrk res najpomembnejši obrok dneva?
  • Na kaj moramo biti pozorni, če hrano pripravljamo vnaprej?
  • So mlečni izdelki z manj maščobami v resnici še bolj škodljivi, od tistih običajnih? 
Oglejte si epizodo: