TO so barve, ki prinašajo DENAR!

TO so barve, ki prinašajo DENAR! (foto: Profimedia) Profimedia
2. 10. 2022

Ste se kdaj spraševali, kako lahko v vaše življenje privabite več denarja? Pri tem vam lahko pomagajo tudi barve...

Vsaka barva ima svojo posebno energijo in vibracijo, ki lahko pritegne različne stvari; ljubezen, srečo, zdravje in še veliko več.

Nekatere barve pa naj bi v življenje pripeljale tudi denar. Po poročanju portala YourTango naj bi določene barve pripomogle k manifestaciji denarja in večjemu zaslužku.

Ob tem opozarjajo, da je pri manifestaciji denarja ključno, da ne zahtevate pretiranega zneska. Ostajajte realni.

Pri manifestaciji pa vam lahko pomagajo tudi nekatere barve, zato je priporočljivo, da jih nosite na sebi.

Rdeča

Ta barva navadno ponazarja samozavest in moč, na Kitajskem pa verjamejo, da je rdeča barva izobilja in bogastva. Svetujejo, da za večje bogastvo svoj prostor okrasite z rdečimi dodatki, nosite rdečo šminko ali si nohte nalakirate z rdečim lakom.

Rumena

Ustvarjalna, topla rumena ima izrazito pozitivno energijo in pogosto izboljša razpoloženje. Obenem pa pomaga tudi pri manifestaciji denarja. Oblecite rumeno obleko ali v svoj dom prinesite rožo rumene barve.

Oranžna

Rdeča in rumena barva skupaj tvorita oranžno, kar predstavlja popolno ravnovesje med močjo in optimizmom. Vlila vam bo samozavest, obenem pa naj bi prinašala tudi izboljšavo na področju financ. V svojo omaro zato vnesite tudi oranžne odtenke.

Zlata

Zlata barva je povezana z življenjem, svetlobo in razkošjem. V nekaterih kulturah verjamejo celo, da s prižiganjem zlate sveče prosite svoje angele varuhe, da vam pomagajo pri finančnih težavah. Za večje obilje v življenju dom okrasite z zlatimi predmeti in jih postavite tudi tam, kjer imate ponavadi svojo denarnico.

Povzeto po: YourTango