To so najboljše poze v postelji za vsako znamenje v horoskopu

To so najboljše poze v postelji za vsako znamenje v horoskopu (foto: Profimedia) Profimedia
1. 12. 2022

Če radi kdaj preberete horoskop in kaj vam zvezde sporočajo o odnosih, službi, zdravju in ljubezenskem življenju, potem boste z zanimanjem prebrali tudi o tem kateri položaj v spolnosti je idealen za vaše znamenje v horoskopu. 

Oven 

Za energične Ovne je seks prava avantura, ki se ji vedno radi predajo ter jo večkat malo popestrijo. Odličnen položaj za ovne je, ko ženska leži na trebuhu na robu postelje, tako da njeno telo od pasu navzdol visi čez rob. Moški za njo kleči na tleh (ali čepi), se z rokami naslanja na njene boke in narekuje igro.

Bik

Za bike je idealna poza, da moški leži na hrbtu, eno nogo ima iztegnjeno, drugo pa pokrčeno v kolenu, kot bi se sončil. Ženska sedi na moškem tako, da njegovo pokrčeno nogo položi med svoja stegna.  

Dvojčka  

Pasji položaj je odlična izbira za dvojčke. Ženska kleči na postelji z glavo in prsmi na postelji ali pa se naslanja na mizo, umivalnik ali ograjo, moški pa je za njo. Moški kleči ali stoji (odvisno od situacije) in narekuje tempo igre.  

Rak  

Občutljivi raki imajo radi več nežnosti in intimnosti. Poza z žlico, pri kateri moški in ženska ležita na boku in se oklepata drug drugega, je za rake odlična izbira.

Lev

Za leve je odlične položaj, ko moški leži na hrbtu, ženska pa sedi nanj tako, da ga gleda v oči, in ga s pokrčenimi nogami objame na obeh straneh trupa in se nasloni na svoje roke. Ženska se igra z gibi v vse smeri, za kar so odgovorni boki.

Devica

Device so rade v središču dogajanja in dajo veliko na zunanjiost. Uživajo v spolnosti, ko je za vse drugo poskrbljeno, njihova najljubša poza pa je pasji položaj.

Tehtnica

Tehnice bo navdušil misijonarski položaj. Moški leži na partnerki in se naslanja na njegove roke, ženska pa dvigne noge na njegova ramena in s premikanjem bokov še bolj draži partnerja.

Škorpijon

Poza, ki je idealna za škorpijone je poza super ženska, v kateri moški leži z razmaknjenimi nogami in pokrčenimi koleni, ženska pa kleči na njemu, nagnjena naprej in naslonjena na roke. Moški ji dvigne zadnjico in narekuje igro. 

Strelec

Strastnim strelcem vedno koristi malo razgibavanja. Ženska leži na hrbtu, moški pa kleči pred njo. Ženska dvigne medenico in položi noge na partnerjeva ramena ter svoje telo približa idealnemu položaju za penetracijo, kar je odvisno tudi od partnerjeve višine. Moški narekuje tempo z držanjem za boke.

Kozorog

Ta poza resnično zahteva pobudo, kar bo moškim všeč. Gre za klasično pozo, v kateri ženska sedi ali počepi na moškem in s svojimi gibi in boki narekuje tempo in intenzivnost seksa.

Vodnar

Za vodnarje je predvsem primeren položaj, ko ženska nadzoruje igro. Moški sedi na postelji, naslonjen na steno kot v fotelju, ženska pa čepi na njem, obrnjena v isto smer. Moški položi roke pod njeno zadnjico in ji narekuje hitrost in globino penetracije.

Ribi

Ribe obožujejo akcijo in podvige v seksu. Ženska se postavi v položaj, kot da bo naredila stojo na rokah, moški pa se ji približa in dvigne njene noge kot v točki, jo prisloni k svojemu telesu in postavi v položaj, ki je udoben za oba partnerja.

Preberite še: Vaše horoskopsko znamenje konec leta 2022 čaka TO presenečenje