TO so stvari, ki jih Tanja Ribič počne za svojo sanjsko postavo!

TO so stvari, ki jih Tanja Ribič počne za svojo sanjsko postavo! (foto: Osebni arhiv Tanje Ribič / IG) Osebni arhiv Tanje Ribič / IG
25. 8. 2022

Ste opazili, kako privlažno je videti Tanja Ribič pri svojih 54-ih letih v kopalkah? Rečemo lahko samo: Respect!

Ko smo na Instagram profilu Tanje Ribič zagledali naslovno fotografijo tega članka, smo se vprašali po skritem receptu, ki se ga slovenska igralka in pevka poslužuje za svojo osupljivo postavo.

Po brskanju za odgovorom, smo le-tega našli na portalu zurnal24.si, za katerega je Tanja v začetku letošnjega leta povedala sledeče:

"Enostavno ti mora klikniti, da spoznaš, da je vse v tvojih rokah. Da ni šolskega sistema, ki bi nas učil od malih nog, kako skrbeti za zdravje, kako si priskrbeti hrano, kako se boriti s stresom. Danes ne obstaja sistem, ki bi zares skrbel za malega človeka. Ko se znebiš vzorcev, ki nam jih diktira korporativni kapitalizem, in ki jim vsi inertno sledimo, ko vidiš, da na policah, kjer piše posebna prehrana, sploh ni posebna, ampak bolj normalna kot na ostalih policah, potem je to prvi korak v pravo smer. Običajno se to začne, ko se srečaš s kakšnimi zdravstvenimi težavami."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by T A N J A R I B I C (@tanja__ribic)

O receptu za svoje lepo in zdravo telo pa Tanja pravi takole: "To, da sem imela več energije in da se mi je telo izklesalo, je samo posledica skrbi za zdravje."

"Pred nekaj leti sem se na lepem zgrudila. Bila sem izčrpana. Bila sem vsejedka in ponosna sem bila, da nisem okrog ničesar komplicirala. Jedla sem vse. Vsega po malem, misleč, da je to uravnotežena prehrana. Meso iz masovne živinoreje, preveč pšenice, kravje mleko … Po dolgih raziskovanjih sem ugotovila, da mi ravno ta živila najbolj škodijo. Ko sem črtala te stvari z jedilnika, so se mi odprla vrata v svet pestrejših in bolj hranljivih živil. Običajno te mora nekaj prisiliti v spremembo. Nagrade pa sledijo na več področjih. To, da sem imela več energije in da se mi je telo izklesalo, je samo posledica skrbi za zdravje. Zdi se mi tudi škoda zapravljati čas v fitnesih. Raje s to energijo naredim kaj koristnega na vrtu ali pa grem hodit, teč," je še povedala za zurnal24.si.

Ste že videli tole spodnjo fotografijo, ki jo je posnela med vrtnarjenjem?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by T A N J A R I B I C (@tanja__ribic)

Tanja pa je pred kratkim na Instagramu objavila tudi fotografijo s svojega vrta. Na njej nosi sproščen stajling, ki sestoji iz hlač z nizkim pasom, belega puloverja in džins jakne. Seveda pa se nam je pogled zopet ustavil na njenem izklesanem trebuščku. (Kako tudi ne!?)

Pod fotografijo, na kateri drži domače paradižnike je zapisala:

"Samorastniki. Pridem domov in kaj me čaka! Moji paradižniki! Kamor koli grem, kaj posadim. Potem pa spremljam napredek, se radostim ... Predvsem se pa trudim biti čim manj odvisna. Kaj razmišljate o tem? Razmišljate o kvaliteti hrane in drugih proizvodov, ki jih v medijih tako hvalijo? Ali sploh še kdo zna podvomit o resničnosti stvari pod celofanom?"

Za konec pa je v pripis dodala: "Bojim se, da človek najteže pogleda resnici v oči. Upam, da ne bo cena previsoka ..."

Preberite še: Imate redke lase? V šampon dodajte ti 2 sestavini! (to je trik, s katerim lasje hitreje rastejo in manj izpadajo)

Priporočamo tudi: RECEPT: Imate doma puding? Še danes si pripravite to enostavno torto (brez peke)