Zaprosil je punco, a namesto odgovora mu je razkrila svojo nenavadno skrivnost - kaj bi storili na njegovem mestu?

Zaprosil je punco, a namesto odgovora mu je razkrila svojo nenavadno skrivnost  - kaj bi storili na njegovem mestu? (foto: profimedia) profimedia
5. 10. 2022

Pričakoval je da ali ne, ona pa ga je presenetila s TEM. 😳

No, takšne skrivnosti verjetno ne bi pričakoval nihče. Kaj pravite, bosta ostala skupaj? In kako bi ukrepali vi? 

Moški pravi, da sta bila s punco skupaj že 3 leta, ko se je odločil, da jo zaprosi za roko. Dajala ga je trema, bil je živčen, vendar je pričakoval pozitiven odgovor, saj sta se dobro razumela. Niti v sanjah mu ni padlo na pamet, da mu bo povedala ...

"da se že od začetka najine zveze pretvarja, da jo spolno privlačim. Ko sem to slišal, sem ostal brez besed in osramočen. Rekla mi je, da bi z največjim veseljem bila moja žena, a da ve, da njena skrivnost ni zdrava za najino razmerje, kaj šele zakon. Postala je izjemno čustvena in se mi opravičila, da mi že takoj ni povedala resnice."

Potem mu je razkrila tudi, da je pravzaprav noben partner do sedaj ni spolno privlačil in v njej vzbudil želje po seksu, vendar je to vseeno počela. Zakaj?

Preprosto iz razloga, ker so jo pretekle izkušnje naučile, da se je bolje pretvarjati med seksom, saj bo drugače zveza razpadla. Zato je bilo videti, da med seksom uživa in tako je osrečila partnerja. Resnica je ostala skrita, vse do sedaj ...

"Povedala mi je, da me preveč ljubi, da bi mi še naprej lagala, še posebej ker sem pripravljen z njo preživeti ostanek svojega življenja. Želela je, da obdržim prstan in mi povedala, da me razume, če me več ne zanima. Toliko stvari sva si še povedala, a vendar si veliko podrobnosti zaradi adrenalina od zaroke in kasnejšega čustvenega vrtiljaka nisem zapomnil."

Moški je dodal, da s punco trenutno ne živita skupaj in vse še predeluje. Delno jo razume, je pa tudi šokiran, da je vsa ta leta verjel, da je v intimnih odnosih pristna. "Tolikokrat je dala pobudo za seks in zmeraj je bila pripravljena na nekoliko bolj sprevržene stvari. Skoraj nemogoče je verjeti, da bi vse to zaigrala. Zmeden sem."

Za konec prosi za kakšen nasvet o aseksualnih ljudeh, saj se z njimi še ni soočil (vsaj ne, da bi vedel). Kaj bi mu svetovali?

Več podobnih vsebin najdete na Cosmopolitan.si