Chillyjev JA intimni negi

19. 9. 2016 Promocijsko sporočilo

Ste že kdaj zaskrbljeno prebirale forume in iskale odgovore na vprašanja o svoji »intimni zagati«?

Vam je bilo malce nerodno, ko ste svoje težave opisovale izbrani ginekologinji ali mami? Ali pa ste ena izmed tistih, ki ustrezno skrbi za svojo intimno nego? Čeprav poznate kar nekaj priporočil za intimno zdravje, je ustrezna in stalna intimna nega ključna do boljšega počutja in vašega zdravja.

Chilly in Alya vam svetujeta, da intimni negi rečete preprosto »JA« in jo vključite v svoj vsakdan.

  • Prvi ja za intimno nego: Ker je naša koža dnevno izpostavljena zunanjim vplivom, jo je za zaščito delovanja njenih funkcij nujno treba zavarovati. Tudi v intimnem predelu ni nič drugače, saj ta namreč vsebuje nekatere zdrave bakterije, ki pomagajo ohranjati ravnovesje kisline. S pretirano uporabo agresivnih mil lahko zmotimo delovanje bakterij, tako pa se povečuje možnost za okužbe. Svetujemo vam uporabo nežnega Chilly intimnega mila, ki ne zmoti naravnega delovanja vašega telesa. Pa tudi priljubljena pevka Alya prisega nanj!
  • Drugi ja za intimno nego: Intimna nega ima izjemen pomen tudi v času menstruacije, ko smo dekleta še nekoliko bolj občutljiva na dražljaje. Tudi v tem obdobju meseca pretirano umivanje in izpiranje ni priporočljivo, za primerno zaščito pa uporabljajte tampone ali vložke. Pri tem je dobro, da vložki vsebujejo kar največ naravnih materialov in bombaža, ki vaše kože ne draži in ji nudi udobje. Če ste nekje na poti, vam bodo na pomoč priskočili tudi Chilly intimni robčki, ki vas hitro osvežijo. S takšno nego boste poskrbela za svoje telo in primerno higieno tudi v času, ko jo najbolj potrebujete, vaše telo pa vam bo hvaležno.
  • Tretji ja za intimno nego: Tudi pred in po spolnem odnosu je izjemno pomembna prava nega tam spodaj. Najprej ne skrbite, saj draženje in občutljivost kože po odnosu ni nič neobičajnega. Včasih pomaga uporaba nežne vlažilne kreme pred in po spolnem odnosu, saj na ta način zmanjšate dražeč občutek, uriniranje pred in po odnosu, saj iz telesa odplaknemo morebitne bakterije, še najbolj pa boste zase poskrbeli z ustrezno nego vseskozi. Nežno intimno milo, ki vam vedno pride prav, je prav roza Chilly, ki vas bo zaščitil in poskrbel za vaše udobje.

Ste se prepričale, kako pomemben del našega vsakdana je intimna nega, ki je ne smemo prezreti in ji Chilly na veliko odgovarja z »ja«? Kot vsak del našega telesa tudi intimni predeli potrebujejo ustrezno nego in pozornost, zato poskrbite, da bo intimna nega postala del vaših rednih higienskih navad. Ustrezna nega intimnih predelov namreč ni pomembna le, ko se že soočate z morebitnimi zdravstvenimi težavami, pač pa je zanjo priporočljivo skrbeti redno in vse življenje. Ne bojte se vprašati za nasvet in se odkrito pogovarjajte tudi o tej temi, saj vaša intima predstavlja steber ženskosti in je del celotnega zdravja. In hej, nič ni preveč za vaše zdravje in srečo.

Značke: chilly